MINISTAR MILIĆEVIĆ NAJOŠTRIJE OSUDIO MONSTRUOZNE PRETNJE VUČIĆU: Poremećeni umovi kriju se iza navodnih političkih zahteva

Ministar bez portfelja i potpredsednik SPS Đorđe Milićević najoštrije je osudio monstruozne pretnje koje su organizatori navodnog protesta protiv nasilja uputili predsedniku Republike Srbije Aleksandru Vučiću.

„Samo nekoliko dana nakon što su poremećeni umovi pucali u nedužnu decu na Vračaru i u Mladenovcu, pojedini organizatori navodnog protesa protiv nasilja pokazali su da upravo oni prizivaju surovo nasilje. Večeras smo mogli da čujemo poruke da će ‘klinci puškama morati da reše sudbinu Srbije’ i da Aleksandra Vučića treba ‘uhvatiti i otkinuti mu glavu’, uz psovanje majke predsedniku Republike. Nije prvi put, ali je sada posebno strašno jer ovakvim izjavama ovi ljudi podatiču psihopate da čine zločine. Oni koji navodno protestvuju protiv nasilja i sami pozivaju na monstruozne zločine. Najoštrije osuđujem svaki ovakav poziv na nasilje poremećenih umova koji se kriju iza navodnih političkih zahteva“, poručio je ministar i potpredsednik SPS Đorđe Milićević, piše Kurir.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare