FILIP ĐUKIĆ ZAPROSIO PAULU! Hublinova objavila fotografiju, verenički prsten VEOMA NEUOBIČAJEN i nosi poruku!

Filip Đukić i Paula Hublin još dok su bili zajedno u rijalitiju nisu skrivali svoje simpatije jedno prema drugom, a onda su nedavno odlučili da se više ne kriju i egzotičnim putovanjem priznali da su već dugo u skladnoj vezi.

Paula je sada na svom Instagram profilu objavila niz zajedničkih fotografija fotografija a na jednoj od njih i verenički prsten pa je u opisu albuma napisala „Ko hoće nek čestita“.

Komentari podrške nisu izostali, a zajednička fotografija govori da im u ljubavi cveta.

Podsetimo, nedavno se Paula Hublin pohvalila na društvenim mrežama poklonom koji je za Osmi mart dobila od partnera Filipa Đukića.

Naime, voditelj je Hublinovoj poklonio zmiju koju je nazvao po njenom imenu Paula.

– Još kad sam bila mala želela sam da imam zmiju. Bila je jedna u pet-šopu u blizini moje kuće, ali roditelji nisu hteli da mi je kupe. Kada sam počela da zarađujem, a i dalje sam živela sa njima, opet mi nisu dali da je kupim i držim u stanu. Filip je ostvario moju dugogodišnju želju – poručila je oduševljeno Hublinova.

– Poenta je naći nekoga ko zna šta su vaše najveće želje, koliko god drugima delovale neobično, i nekoga ko će dati sve od sebe da te želje ostvari.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare