ANĐELI RODITELJI SPREMAJU JOŠ JEDNO IZNENAĐENJE! Zadrugarka mora da ispuni jedan uslov tiče se Zvezdana!

Anđela Đuričić tokom proslave Đurđevdana u „Zadruzi“, napokon je dobila poruku od porodice, koja je izostala za Uskrs, a njeni najmiliji joj pripremaju još jedno iznenađenje.

Kako tvrdi izvor za „Blic“, Anđelu čeka još jedno iznenađenje od njenih najmilijih na finalu „Zadruge“, a uslov je da se ne pomiri sa 22 godine starijim bivšim dečkom Zvezdanom Slavnićem. 

– Anđelini roditelji su presrećni od kako je raskinula vezu sa Zvezdanom. Zato su rešili ćerki da pošalju pismo za slavu. Anđela dolazi iz patrijarhalne porodice, njima nije bilo jasno kako joj se Zvezdan uopšte svideo. Toliko je stariji od nje, a nije im se dopalo ni njegovo ponašanje prema njoj. Menjala su im se osećanja. Bili su ljuti, bilo ih je sramota. Ipak, na kraju to je njihovo dete, rešili su da budu uz nju – rekla je izvor za „Blic“, pa dodao:

– Doći će da podrže ćerku na finalu „Zadruge“, ako se ne pomiri sa Slavnićem. Rekli su da ne mogu mezimicu da gledaju u Zvezdanovom zagrljaju, tako da ako ona ostane pri stavu da se ne pomiri sa njim, oni će je iznenaditi po izlasku iz rijalitija – zaključio je izvor blizak porodici Đuričić.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare