SRPSKI DRŽAVLJANIN UHAPŠEN CRNOJ GORI, IMAO SMOTULJAK MARIHUANE: Nije imao da plati 1.500 evra, poslali ga u Spuž na 60 dana!

Državljanin Srbije G.S. (28), sa trenutnim boravkom u Ulcinju, kažnjen je po hitnom postupku pred Sudom za prekršaje u Budvi novčanom kaznom u iznosu od 1.500 evra. Kako je saopšteno iz Suda za prekršaje u Budvi, njega je juče u dvorištu OŠ „Stefan Mitrov Ljubiša“ u Budvi uhapsila policija i pronašla pvc zamotuljak sa sadržajem marihuane.

– Droga je po navodima optužbe bila namenjena za njegovu ličnu upotrebu, za koji prekršaj je zakonom propisana novčana kazna u rasponu od 100 evra do 2.000 – naveo je predsednik Suda za prekršaje u Budvi Marko Đukanović.

Kako okrivljeni, kako je dodao, kao inostrani državljanin nije platio izrečenu novčanu kaznu odmah po izricanju, ista je zamenjena u kaznu zatvora u trajanju od 60 dana, na koju je bez odlaganja sproveden u UIKS Spuž.

– Opojna droga je trajno oduzeta i biće predata Upravi policije na uništenje u zakonom propisanoj proceduri – naveo je Đukanović, prenosi Kurir.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare