MAJKA UČENIKA UBICE SE SELI IZ BEOGRADA! Plaši se za ćerkin i svoj život: Ne planira da se vrati u stan!

Majka Miljana Kecmanović je sa mlađim detetom, ćerkom starom deset godina, zbrinuta na sigurnom.

Dečak Kosta Kecmanović (13) u sredu 3. maja izvršio je težak zločin u osnovnoj školi „Vladislav Ribnikar“ na Vračaru kada je ubio osam učenika i radnika obezbeđenja u vaspitno-obrazovnoj ustanovi. Majka i sestra masovnog ubice od tada nisu u porodičnom stanu Kecmanovića, a kako Republika.rs saznaje tamo se neće ni vraćati.

Kako smo ranije pisali, roditelji Koste Kecmanovića su ugledni beogradski intelektualci, veliki stručnjaci u svojim poslovima. Otac je poznati doktor, specijalista radiologoje, a majka je asistent na Biološkom fakultetu u Beogradu, gde se bavi naučnim radom.

Nakon užasa koji je Kosta napravio, otac Vladimir Kecmanović je u pritvoru, a majka Miljana Kecmanovićje sa mlađim detetom, ćerkom starom deset godina, zbrinuta kod rođaka van Beograda.

Kako portal Republika.rs saznaje iz kruga poznanika Kecmanovića, Miljana je i dalje u šoku i prikuplja snagu da nekako brine o mlađoj ćerki kojoj je pozlilo kada je na času klavira saznala šta je njen brat uradio.

– Kostina majka, iako je jaka žena, ne može da dođe sebi nakon sinovljevog zločina. To koliko je potresena se ne može opisati rečima – kaže poznanica Kecmanovića za portal.

Prema rečima naše sagovornice, Miljana ne planira da se vrati u stan u kojem  su  porodično živeli. Čak razmišlja i da ga proda. Osim teških uspomena kojima ne bi želela da se vrati, ona se brine i za sigurnost ćerke, pa i nje same.

Kako smo ranije pisali, Kosta Kecmanović je bio veoma dobar učenik, a pričalo se da su ga upravo zbog toga deca izbegavala i zadirkivala.

Dečak je išao na brojna takmičenja i nizao je petice, a želja mu je bila da se bavi astrofizikom.

Umesto da ostvari tu želju, doneo je kobnu odluku koja je upropastila njegov život i budućnost, ali i zauvek u crno zavila porodice devet žrtava, osam učenika i radnika obezbeđenja OŠ „Vladislav Ribnikar“. 

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare