„SAKRILA SE U ŠUPU I ZVALA POLICAJCE, ONI SU JOJ REKLI KAKO DA PREŽIVI“ Jeziva priča o masakru u Orašju: „Nemanjina sestra je bila na mestu gde joj je Uroš ubio brata“

Nemanja S. mladić iz Malog Orašja, jedna je od prvih žrtava ubice iz Mladenovca Uroša Blažića, a njegova sestra gledala je kako joj Uroš Blažić ubija brata. Ipak, devojka je uspela da se spasi pred rafalom ubice, tako što je pobegla u šupu i pozvala policiju, koja joj je dala instrukcije kako da preživi.

Nemanjin brat Željko kaže da su prve informacije govorile da je on samo lakše povređen, a onda je stigla tragična vest.

– Svi njegovi snovi sada padaju u vodu – kaže za „Blic“ Željko S. brat od strica ubijenog Nemanje S. koji je sinoć stradao zajedno sa svojim prijateljima na igralištu u Malom Orašju, kada je na njih ispalio rafal Uroš Blažić.

On navodi da je sedeo na pumpi i gledao utakmicu kada je čuo rotacije. Nije ni slutio da se radi o zločinu u kojem je stradao njegov brat. 

– Nakon 10 minuta kolega je došao i javio da su deca izrešetana. Prvo ko mi je pao na pamet jeste moj brat, to su deca koja se druže. Čuo sam da je lakše povređen, međutim, jutros su mi rekli da je preminuo. Nemanja mi je brat od strica, svi njegovi snovi padaju u vodu sada – rekao je Željko.

Prema tvrdnjama meštana ovog sela, sestra od Nemanje je bila na mestu gde joj je brat ubijen u trenutku kada se to desilo.

– Dovezla je drugarice i u tom trenutku je videla kako je ovaj izvadio pušku i krenuo da puca na njih. Sakrila se u šupu i pozvala policiju koja je navodila šta da radi dok oni nisu došli. Kada je policija stigla, tek tada je saznala da joj je brat ubijen – kaže meštanin za „Blic“.

Prema našim saznanjima, Nemanja i Lazar koji su bili zajedno sinoć žive kuća do kuće.

– Oduzeli su mi sve, mog deteta više nema. Ja ništa više nemam, šta da vam kažem. Nema mog deteta. – kaže otac Nemanje.

Ispred porodične kuće u kojoj je Nemanja živeo sa porodicom su potresne scene.

Komšije jedan drugom izjavljuju saučešće.

– Ja nemam šta da kažem posle ovog. Mog sina više nema – rekao je kratko otac Lazara.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare