POTRESNE REČI MAJKE UBIJENE DEVOJČICE (13): Bog neka nas sačuva od besa i gorčine, da nam snage i ljubavi, kako bismo ovaj bol nekako preživeli

Jedna od najpotresnijih scena na okupljanju ispred škole, dan nakon masakra u kojem je K. K. (13) ubio 8 svojih vršnjaka i domara Dragana, bila je trenutak u kojem odbojkaš Dragan Kobiljski, u suzama i praznog pogleda, lepi umrlicu svoje ćerke na vrata.

Nina Kobiljski, majka devojčice koja je jedna od žrtava 13-godišnjeg Koste Kecmanovića koji je u sredu ujutru u OŠ „Vladislav Ribnikar“ ubio osmoro đaka i školskog čuvara, zahvalila se svima na podršci i rekla da nastavlja da se moli za povređene.

„Hvala mnogo svima, beskrajno cenimo svaku reč utehe i podrške, kao tinjanje svetla u najdubljem mraku. Molimo se za sve naše anđele i njihovog nebeskog čuvara Dragana. Molimo se za povređene drugare i nastavnicu. Koliko smo nemi od bola za našom stradalom decom, toliko smo sretni zbog svih koji su uspeli da se spasu. Bog neka nas sačuva od besa i gorčine, da nam snage i ljubavi, kako bismo ovaj bol nekako preživeli“, navela je Nina.

I odbojkaški klub „Radnički“ oprostio se u petak od svoje mlade igračice bolnim saopštenjem tokom trodnevne žalosti.

„Igračica naše pionirske selekcije, E. K, napustila nas je zajedno sa svojim drugarima iz škole, koji su 3. maja 2023. nastradali u OŠ ‘Vladislav Ribnikar’. Bila je požrtvovana, uvek nasmejana i odlična saigračica. Igrala je poziciju primača u kojoj se odlično snalazila i doprinosila svom timu sjajnim poenima na utakmicama. Njen klub izjavljuje duboko saučešće porodici, kao i porodicama i prijateljima ostalih preminulih. Počivaj u miru“, poručili su iz „Radničkog“, prenosi Republika.

UDARNA VEST.rs


Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare