OTAC BRIŠE SUZE MAJCI I STEŽE IGRAČKU Potresne scene sa sahrane E.K.  

Malu E. K. porodica i prijatelji ispraćaju na večni počinak na Centralnom groblju, gde je opelo počelo u 12 časova. Čitava povorka sada se uputila ka grobnom mestu na kome će počivati telo devojčice.


Potresne scene na sahrani male E. K. ubijene u masakru na Vračaru otopile bi i najledenije srce. Neutešni roditelji, kojima je ovo bila ćerka jedinica, drže se zajedno kao da su ostali potpuno sami na ovom svetu.

U povorci koja je krenula ka mestu na kome će biti pokopana njihova devojčica roditelji se nalaze u samom centru, jedno uz drugo, dok majka steže njenu sliku nema od bola, otac plače i ne odvaja se od plišane koale, stežući je jako kao da je ona njihova ćerka.

 Povremeno zastaju, otac Dragan Kobiljski gleda u suprugu, dodirujući joj lice kao da joj briše suze i nastavljaju sporo i tužno idući preko Centralnog groblja kao da idu ka bezdanu.

Povorka na ovoj sahrani nema kraja, sastavljena je najviše od dece, školskih drugara, kojima je u nekoliko navrata i pozlilo toliko da je morala da reaguje Hitna pomoć od količine stresa koji trenutno proživljavaju.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare