NISAM NIKOGA UBIO, SRAMOTA ME JE DA ME PSIHOPATA NAZIVA IDOLOM! Kristijan Golubović se oglasio nakon dovođenja u vezu sa ubicom iz Mladenovca! 

Uroš B. (21), koji je u okolini Mladenovca ubio osmoro i ranio 14 ljudi, za sebe je govorio da je „mali Kristijan Golubović“! Ubici je bivši učesnik „Zadruge“ bio idol, pa je često u svojim objavama na Instagramu označavao Golubovića, pokušavajući da privuče njegovu pažnju.

Uroš B. je to uradio i kad je nedavno ušao u ledeno jezero tokom zime i trljao se snegom po telu.

– Šta je ovo? Mali Kristijan, a?! Mali Kristijan! – govori Uroš na snimku koji je objavio na društvenim mrežama, a koji je snimio njegov prijatelj, bivši učesnik „Zadruge“ Nikola Đorđević.

Samo sam krao

Kristijan kaže za Informer da je šokiran ogromnom tragedijom i dodaje da on nikome nije rekao da puca!

Nisam ubica

Ja nikoga nisam ubio! Na osnovu čega sam mu uzor? Zato što se kupam u ledenom jezeru i treniram?!

 Ne poznajem tog psihopatu! Zašto se taj ubica poziva na mene?! Nikada nikome nisam rekao da uzme pištolj i ubija ljude. Zašto govori da je „mali Kristijan“? Pa koga sam ja ubio? Kaže da sam mu bio idol… Pa 300.000 klinaca se dnevno slika, snima i priča da sam im idol, ali niko od njih nije rekao: „Uzeću pištolj i ubiti nekoga“ – priča Golubović i dodaje da ne želi da bude dovođen ni u kakvu vezu sa ubicom:

– Sramota me je što me psihopata iz Mladenovca naziva idolom. Na osnovu čega sam mu uzor? Zato što se kupam u ledenom jezeru i treniram? Ja u životu nisam poštenog čoveka pokrao, prebio ili povredio. Krao sam samo za sebe. Ne poredite me sa monstrumima jer ja to nisam. Ljudi, pa ja sam na ratištu gledao kako pojedinci ubijaju žene i decu i protivio se tome. Takve psihopate sam rigorozno kažnjavao!

Razlog ne postoji…

Golubović smatra da Uroša B. nije trebalo hapsiti, već na licu mesta ubiti.

– Kad se desio masakr u Mladenovcu, odmah sam pozvao drugara policajca i rekao mu: „Likvidirajte ga, nemojte uopšte da ga hapsite i ispitujete zašto je to uradio! Ne postoji razlog da se pobiju ljudi!“ – završava priču Kristijan.

Kristijan: Deco, manite se kriminala

Kristijan ima troje dece i tvrdi da ih oduvek usmerava na školu i sport:

 Zašto moja deca ne psuju i ne drogiraju se?! Zašto ne uzmu pušku, idu ulicom i viču: „Tata nam je idol!“ Zato što ih učim pravim vrednostima i govorim im da se okrenu sportu i učenju. Svoj deci u Srbiji poručujem: Manite se kriminala!

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare