NAJNOVIJI DETALJI MASAKRA U MLADENOVCU: Ubica rekao „SVE ĆU DA VAS POBIJEM“, oni se našalili „hajde kod nas na pivo DA SE DRUŽIMO

Policijska potera za U.B. (21), koji se sumnjiči za sinoćnje masovno ubistvo u selima kod Mladenovca uspešno je okončana jutros nešto posle 8 časova, kada su ga jake policijske snage locirale i uhapsile blizu Kragujevca.

Porodica dečaka (15) koji je ubijen u krvavom piru sinoć od strane pomahnitalog U. B. kažu za Kurir da nisu pri sebi.

– 15 mu grobova iskopali! Što ga nisu ubili, đubre jedno! Crko dabogda kad mi je ubio unuka dete koje je bilo kao stena, lepo i puno života – kukaju baba i deda pred kapijom obučeni u crninu.

Potom su svi zaplakali, a deda je potom dodao:

– Šta meni vredi što su ga uhapsili i da ga peku kad nema mog unuka i ponosa – kaže deka nem od bola.

Dečak je kako kažu meštani juče imao čas veronauke i bio je vidno raspoložen, a jedan od meštana opisao je strašnu scenu koja se dogodila.

– Lezite sve ću da vas pobijem! – rekao je pre krvavog pira U. B. navodno ispred spomenika u Malom Orašju gde je preko 20 klinaca slavilo đurđevdanski uranak.

U dvorištu crkve Sv apostola vartolomeja u selu Malo Orašje sutra će u 14 sati biti opelo i sva deca koja su ubijena iz mesta biće zajedno sahranjena.

– Svaki sveštenik će krenuti iz po jedne kuće i svi će se okupiti ovde u dvorištu kako bi poslali poslednji put deci pred kojima je tek bio život – kaže za Kurir meštanin. Jedan od njih je naveo da pojedine porodice čija su deca ubijena slave sutra Đurđevdan i da si se spremali za slavu.

– Jadna im slava sad kad su ostali bez dece! Kakva jeza od svega ovog nas obuzdala – kaže sagovornik i dodaje :

– Kada je rekao „sve ću da vas pobijem“ dečaci su se našalili i rekli mu :“ Ajde kod nas na pivo da se družimo“ ali je on tad parkirao kola izvadio kalašnjikov i počeo da rešeta.

Dečaka je ubio na licu mesta, njega je upucao u glavi i neprepoznatljiv je nakon hitca.

Kako su naveli naši sagovornici ostala deca koja su preminula podlegla su povredama na putu za bolnicu.

Podsetimo, U. B. se sumnjiči za najmanje 8 ubistava i 13 ranjavanja, a u njegovom krvavom piru ubijenu su mladi policajac (20) i njegova sestra.

Kako se nezvanično saznaje na licu mesta, navodno je U. B. (21) nakon svađe u školskom dvorištu u Mladenovcu otišao do kuće gde je uzeo automatsku pušku i krenuo u užasan pir. On je oko 23 sata na mestu ubio 8 osoba u Mladenovcu, Duboni i Malom Orašju.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare