DENIZ DEJM JEDVA ISTERALA UBICU IZ STANA! Monstrum iz Mladenovca orgijao kod starlete, ona otkrila ŠOK DETALJE akcije! 

Monstrum Uroš Blažić, koji je u toku noći izvršio krvavi pir u Mladenovcu i rafalnom paljbom usmrtio osmoro ljudi i čak nekoliko ranio, uhapšen je rano jutros u mestu Vinjište nadomak Kragujevca nakon višesatne policijske potere.

Kako je Republika ekskluzivno otkrila, svirepi ubica je prošlog leta orgijao u stanu bluda sa starletom i bivšom učesnicom rijalitija „Zadruga“, Slovenkom Deniz Dejm.

Redakcija Republike stupila je odmah u kontakt sa bivšom zadrugarom, koja je otkrila da je u šoku nakon svih tragičnih dešavanja koja su zadesila Srbiju, kao i da nije znala o kome se radi kada je upoznala Blažića.

– Ovo je strašno, ispratila sam sve šta se izdešavalo oko novog masakra koji je udario Srbiju, iskreno ne mogu da dođem sebi… Živim na Vračaru pored „Ribnikara“ i jezive scene su bile koja sam gleda tokom čitavog dana, sad vidim i ovo šta se desilo u Mladenovcu. Iskreno, kada se desilo ovo „orgijanje“ bila sam u nekom „žnj“ stanju, ne sećam se ni da li je to ustvari bio on ili ne, ni ko je sve bio tada u stanu i nikad nisam uspela istražiti ko je slao te snimke… Ali, mislim da mi danas nije vreme ni mesto da pričam o sebi i bilo kakvom orgijanju, želim da ispoštujem sve žrtve. Moje iskreno saučešće svim porodicama, koje su izgubile svoje bližnje u ovoj velikoj tragediji – otkrila je Deniz, te nastavlja:

– Sad kada razmislim i vidim snimke, to verovatno jeste bio on, imao je neki čudan pogled, ali mi tada u to doba noći nije bilo strašno, dečko je sigurno popio, niko tad nije baš trezven, ako me razumete… Jedva sam ga isterala napolje! Kajem se što sam bila u kontaktu sa takvom osobom, osuđujem svaki vid zverskog ponašanja – zaključila je Deniz Dejm u razgovoru za Republiku.

UDARNA VEST.

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare