UDARNA VEST!Oni će voditi Partizan posle izbora: Tumbaković predsednik, Mateusov kum direktor, a poznato je i ko će biti novi trener

S najlošijom sezonom u novijoj eri Partizana, jednoj od najgorih u istoriji kluba, odlazi i najlošija uprava! Milorad Vučelić i Miloš Vazura postaju prošlost crno-belih, prinudna uprava s Željkom Tanaskovićem na čelu sadašnjost, a nazire se i budućnost FK Partizan.

U narednih 14 dana, nakon što prinudna uprava bude upisana u APR, biće raspisani izbori u Humskoj. Kao što je Sportal i ranije pisao, Ljubiša Tumbaković biće najozbiljniji kandidat za predsednika, a njegovom najverovatnijom pobedom vidljivi su i ostali čelnici crno-belih.

Ljajić i Babović potpredsednici

Rasim Ljajić je ove sezone napustio FK Novi Pazar, a jedan od tajnih razloga je upravo ovaj – bivši ministar postaće potpredsednik FK Partizan. On je i ranije bio na visokom položaju u Humskoj, pa se može reći da će Tumbakoviću i njemu ovo biti veliki povratak u Humsku, na još bitnnijim funkcijama, piše Sportal.

Partizan će uz Ljajića imati još jednog potpredsednika – Miliju Babovića. I on je nekada bio visokopozicioniran u Humskoj, pa se tako i on vraća na velika vrata da zajedno s Tumbakovićem, Ljajićm i ostalim saradnicima „gasi požar“.

Vjetrović umesto Vazure

Funkciju generalnog direktora koju je prethodnih devet godina obavljao Miloš Vazura (najpre kao generalni sekretar, pa onda kao generalni direktor) u novom sazivu Partizananajverovatnije će obavljati Marko Vjetrović, nekada PR crno-belih, u poslednje vreme čovek iz sveta modernog fudbala s jakim vezama u UEFA i FIFA. 

Vjetrović je sin Miroslava Vjetrovića, poznat i kao kum Lotara Mateusa, kojeg je svojevremeno venčao s Marijanom Mateus.

Tomić i Mirković u upravi

U novom sazivu crno-belih biće mesta i za legende – Ivana Tomića i Zorana Mirkovića. Partizan je obojicu „potrošio“ na mestu trenera, ali je ideja da njih dvojica kao velika fudbalska imena i ljudi od uticaja doprinesu novoj upravi Partizana. Dakle, biće u upravi ukoliko ne dođe do nepredviđenih situacija.

I Tomić i Mirković su bez posla od trenutka kad su napusti trenersku klupu Partizana. Ivan je to bio 2016, a popularni Batica u sezoni 2018/2019.

Marko Nikolić novi-stari trener

Na kraju piramide dolazimo i do terena. Još jedno ime je poznato u ovom novom sazivu crno-belih, a to je Marko Nikolić. Osvajač poslednje titule u Humskoj, pre šest sezona, biće novi-stari trener Partizana. 

Ovo je za Sportal nagovestio Ostoja Mijailović još po imenovanju za predsednika JSD Partizan, a čitavo novo rukovodstvo upravo je po planu i ideji Mijailovića, koji je napravio čudo od KK Partizan.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare