SOFIJA MILOŠEVIĆ JAVNO PODRŽALA MUČKI PREBIJENU NATAŠU ŠAVIJU! Starletu razapeli na mrežama, a manekenka im svima ZAPUŠILA USTA

Stravično nasilje koje je doživela starleta Nataša Šavija potreslo je mnoge, a među javnim ličnostima koje su se oglasile ovim povodom našla se i manekenka Sofija Milošević.

Sofija je podelila sliku pretučene starlete, užasnuta brojnim korisnicima društvenih mreža koji su Šaviji uputili stravične uvrede i psovke i dopisala sledeće reči podrške.

Sofija Milošević, Nataša Šavija
FOTO: INSTAGRAM

– Društvo u kom živimo – napisala je Miloševićeva.

Podsetimo, Nataša Šavija brutalno je pretučena na jednoj svadbi nakon čega je odmah završila u bolnici sa teškim povredama, zbog čega je juče operisana, a glavni osumnjičeni za ovo delo je Stefan Karić. Po rečima njegovog advokata Gorana Karadarevića, on je zadržan u pritvoru i preti mu kazna do 5 godina.

Inače, pretuče Šavija se juče operisala i oglasila nakon operacije, te istakla da joj je drago da kriminalac više nije na slobodi, prenosi Kurir.

Prijavite nasilje

Ministarstvo unutrašnjih poslova apeluje na građane da svaki vid nasilja u porodici prijave policiji besplatnim pozivom na broj telefona 0800 100 600 ili 192 koji su sve vreme dostupni.

Savetovalište protiv nasilja u porodici – SOS telefon i sigurna kuća 0800-011-011 besplatan poziv radnim danima 10-19 časova, 011 2769-466, radnim danima 10-19 časova, 062 304-560noću 19-10 časova

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare