PREŠAO IGRICU! ZVEZDAN NIKAD BRUTALNIJE O MAJI I ANĐELI: Mislio sam da sam se spasao, jedna iz kontejnera, druga iz frižidera ima da izlazi!

Zvezdan Slavnić pričao je sa Majom Marinković o njihovom ljubavnom odnosu, pa su se dotakli i njegove bivše devojke, mlade frizerke Anđele Đuričić sa kojom je uporedio starletu.

Slavnić je kroz šalu objašnjavao da je želeo da se spasi Anđele, jer je naporna, pa je ispričao da je shvatio da je Maja Marinković još gora od nje. 

 Ne veruješ šta me snašlo! Ova sa kojom sam zavšio bi izlazila iz kontejnera sa šeširom, damica mislio sam da sam se spasao kada sam se rešio nje, a ova druga, iz frižidera ima da izlazi – pričao je Zvezdan.

Cimerka Valentina je iskreno žalila Slavnića, pa mu je u par navrata rekla da ga spas čeka napolju, jer ne ume da izabere adekvatnu partnerku. 

– Jedva čekam da izađeš da se spasiš – zaključila je Valentina. 

Starleta je pokušala da im objasni da nije kao Anđela Đuričić i da će se potruditi da bude što korektnija u ljubavnom odnosu sa Slavnićem. 

– Nisam ja u tom fazonu, pa da smaram! Promenila sam se i sazrela sam od početka rijalitija – smejala se Maja.

Anđela Đuričić je, pričala danas u „Zadruzi“ kako i dalje mašta da, posle rijalitija, ode u bugalove koji su se više puta spominjali ona i Zveki. Ona je odlučila tamo da ode sama, pa otkrila šta su joj planovi.

– Ja hoću da idem na pet ili šest dana, da se odmorim, i brat ako bude hteo da ide sa mnom. Kupanje, sunčanje i da jedem neko voće. Kućica i nigde da ne izlazim iz nje, samo mir i tišina i voda da se čuje. Toliko maštam da idem tamo, još od onda, ali sad ću da idem sa bratom i taman da se odmorim. Tu ću moću da pobegnem od svih. Vino ću svaku noć, neko meze. Ja mogu i sama, samo da pustim muziku – rekla je bila Anđela.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare