„NE, TI IDEŠ SA MNOM“! PANIKA I HAOS: Stravične izjave dece koja su svedočila masakru u školi, dečak jurio da spasi sestru (VIDEO)

Učenici OŠ „Vladislav Ribnikar“ na Vračaru gde se jutros dogodio masakr su u šoku.

Dečak (14) je ubio osmoro dece i čuvara, dok je ranjeno šestoro đaka i nastavnica.

„Čuo sam 20 hitaca sa glavnog ulaza škole i ništa mi nije bilo jasno. Učiteljica je rekla da ostanemo svi tu, a onda je došao nastavnik istorije i rekao da je bila pucnjava u školi. Izleteli smo iz učionica, bila je opšta panika. Nismo znali šta se dešava. Došla je brzo policija, mislim da je bilo 10, 15 patrola“, rekao je dečak (10) koji je i dalje u stanju šoka.

POGLEDAJTE VIDEO OVDE

Učenica koja je svedočila krvavom piru kaže:

„Videla sam obezbeđenje kako pada, mislila sam da neko baca petarde. Imala sam fizičko i išla gore na poslednji sprat. Videla sam obezbeđenje kako pada. Mislila sam prvo da neko baca petarde. Otrčala sam dole i rekla nastavnici fizičkog da pucaju. Svi smo čekali na bezbednom i tada smo čuli još pucnjeva.

Kako dodaje, družila se sa učenicima iz tog odeljenje, a od dečaka koji je počinio masovno ubistvo to nije očekivala.

„Ne znam da li je bilo naznaka da bi uradio tako nešto. Bio je fin i tih i imao dobre ocene. Nikada ne bih rekla da će tako nešto da uradi“, rekla je ona.

Jedan od roditelja kaže da je njegov sin čuo pucnje.

„Izašao je napolje i mislio da su petarde i kad je skapirao otrčao je da spase mlađu sestru“, kaže on i dodaje:

„Tad je ubica već pucao redom i on je utrčao u odeljenje gde je sestra da je spase i učiteljica mu je rekla šta lupaš, izlazi napolje. On je bio odlučan i rekao sestri – ne, ti ideš sa mnom – i tako je izvukao sestru. I onda su svi počeli da beže, jer su skapirali u stvari šta se dešava“.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare