/UZNEMIRUJUĆE FOTOGRAFIJE/ „NOSILI SU ME KAO SVINJU“ Novi detalji JEZIVOG INCIDENTA – Nataša Šavija priložila ŠOK DOKAZE!

Starleta se oglasila iz bolnice i otkrila da se nakon zverskog prebijanja vratila na svadbu, odakle su je, kako tvrdi, izbacili!

Starleta Nataša Šavija se i dalje nalazi u bolnici, nakon što je preksinoć brutalno pretučena. Šavija je dobila teške povrede i trenutno se oporavlja u KC Vojvodina. Kako su domaći mediji preneli, za prebijanje je navodno osumnjičen bivši zadrugar Stefan Karić i za njim se traga. Sinoć se oglasio i njegov advokat.

– Nalazim se na godišnjem odmoru zbog praznika. U kontaktu sam sa inspektorom iz PU Sremska Mitrovica i verujem da će Stefan odmah prvi radni dan otići u PU Sremska Mitrovica sa mnom kao svojim izabranim braniocem radi davanja izjave. Iz medija smo saznali da se on pominje kao mogući osumnjičeni zbog čega smo i pozvali nadležne organe da proverimo informacije. Kao i uvek, molim medije da pažljivo izveštavaju javnost o ovom događaju i da se ne iznose neproverene informacije – rekao je Karićev advokat za Telegraf.

Do incidenta je došlo na svadbi, koja se dogodila u etno-selu u Vrdničkoj kuli. I menadžment lokala se oglasio za domaće medije, a oni su istakli da su svi gosti bili dobro raspoloženi, da su se super provodili i da nisu primetili da je došlo do bilo kakvog incidenta.

Šavija tvrdi drugačije. Ona se oglasila novom objavom na društvenoj mreži Instagram, gde je podelila nekoliko svojih fotografija iz bolnice, ali i sa svadbe, na koju se, kako kaže, vratila posle prebijanja.

– Samo da se vidi umetnost jednog nasilnika nad ženom. Upravo slikano, a za stlom je bila prva faza, posle 15 minuta od prebijanja. Namerno se vratila za sto, da vide ljudi šta je smeće uradilo i kao potencijalne svedoke. Zatim je neki menadžer objekta ili tako nešto naredio da se izbacim, da ne bih, jelte, grozila goste, da bi me obezbeđenje uhvatilo za ruke: „Ajde napolje, napolje“, kao da sam ja nekoga tukla. A onda me jedan uhvatio za ruke, drugi za noge i tako me nosili kao svinju. I kao: „Hajde, gubi se odavde“, bez tašne i jakne. Dok se nije pojavio jedan divan čovek (hvala mu), i rekao im da ne rade to, da nije u redu i da on ima ćerku, da mi se donesu stvari i onda me je otpratio na taksi, što sama ne bih mogla, jer mi je jedno oko već skoro bilo zatvoreno i zamućen vidi. A pri tom sam videla duplo, jer mi se spustila jagodica od preloma, pa i oko, što ima u izveštaju u bolnici – napisala je Šavija.

Podsetimo, Šavija nije ni potvrdila, a ni demantovala da ju je pretukao Karić, već istakla da neće još uvek otkrivati ime, kako ne bi ometala zvaničnu istragu policije.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare