Karić nakon prebijanja Šavije nije otišao u policiju: Viđen u kafiću u centru Novog Sada

Bivši učesnik Zadruge Stefan Karić zvanično je osumnjičen za prebijanje starlete Nataše Šavije koja se zbog povreda trenutno nalazi u bolnici gde očekuje operaciju.

Karić je, prema njenim rečima, naneo teške telesne povrede na svadbi a nakon prebijanja mu se gubi svaki trag.

On je ugasio svoj mobilni telefon, ali i profil na društvenoj mreži Instagram.

Međutim, tokom jučerašnjeg dana na mrežama se pojavila informacija da se Stefan Karić nalazi u Novom Sadu i da nakon prebijanja za koje je osumnjičen najnormalnije ispija piće u jednom restorana uprkos tome što policija traga za njim.

Jedan korisnik tvitera napisao je ispod objave da se traga za Stefanom:

– Eno ga, sedeo u Petrusu (restoran u centru Novog Sada) u 22:40, ja sam ga našao, policija nije – stoji u objavi, prenosi Telegraf.

Ubrzo je još nekoliko korisnika podelilo informaciju da su ga videli u Novom Sadu, ali ga nadležni organi još uvek nisu pronašli.

U ponedeljak 1. maja Telegrafu se javio njegov advokatkoji je istakao da je na odmoru te da će sa Stefanom otići u policiju prvog radnog dana,

– Nalazim se na godišnjem odmoru zbog praznika. U kontaktu sam sa inspektorom iz PU Sremska Mitrovica i verujem da će Stefan odmah prvi radni dan otići u PU Sremska Mitrovica sa mnom kao svojim izabranim braniocem radi davanja izjave. Iz medija smo saznali da se on pominje kao mogući osumnjičeni zbog čega smo i pozvali nadležne organe da proverimo informacije. Kao i uvek, molim medije da pažljivo izveštavaju javnost o ovom događaju i da se ne iznose neproverene informacije – rekao je Karićev advokat.

Podsetimo, Nataša Šavija primljena je u KBCV nakon što je na svadbi na kojoj je ila pratnja Stefanu Kariću pretrpela fizičko nasilje. Njoj su konstatovane teške telesne povrede zbog kojih je smeštena na bolničko lečenje gde čeka operaciju. Malo nakon incidenta Stefan Karić je postao glavni osumnjičeni i za njim traga policija.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare