I MENE SU PRETUKLI, OPORAVLJALA SAM SE 20 DANA! Popularna straleta se oglasila nakon prebijanja Nataše Šavije! 

Nataša Šavija pretučena je pre dve večeri u Vrdničkoj kuli nakon čega je primljena u KC Vojvodina gde joj je konstatovan prelom jagodične kosti i brojne povrede. Pojedine poznate ličnosti uputile su reči podrške Nataši, a oglasila se i poznata starleta Božana Vujinović koja je sličnu situaciju doživela 2016. godine.

Nataša se juče oglasila iz bolnice i pokazala svoje povrede, otkrivši da su je čak i izbacili iz restorana u kojem je dobila batine:

– Samo da se vidi umetnost jednog nasilnika nad ženom! Upravo slikano, a za stolom je bila prva faza, posle 15-ak minuta od prebijanja. Namerno sam se vratila za sto, da vide ljudi šta je smeće uradilo i kao potencijalne svedoke. Zatim je neki menadžer objekta ili tako nešto naredio da se ja izbacim, da ne bih grozila goste, da bi me obezbeđenje uhvatilo za ruke i reklo: „Ajde napolje, napolje“, kao da sam ja nekog tukla, a onda me jedan uhvatio za ruke, a drugi za noge i tako me nosili kao svinju! I kao: „Hajde gubi se odavde“, bez tačne i jakn, dok se nije pojavio jedan divan čovek (hvala mu) i rekao im da ne rade to, da nije u redu i on ima ćerku, da mi se donesu stvari i onda me otpratio na taksi, što sama ne bih mogla, jer mi je jedno oko već skoro bilo zatvoreno i zamućen vid, a pritom sam videla duplo, jer mi je spustila jagodica od preloma, pa i oko, što ima u izvestaju u bolnici – napisala je Nataša na svom Instagram profilu ispod slika jezivih povreda. 

Njoj je podršku pružila Božana Vujinović, popularna starleta i bivša emotivna partnerka Ace Lukasa: 

– Čitam komentare nakon što je žena pretučena od strane muškarca i zgrožena sam, toliku mržnju imate prema ženama da je to jezivo. Šta je tačno razlog, što vas toliko trigeruju žene? Svake sedmice je žena pretučena ili ubijena od strane muškarca, možda je vreme da se nešto po tom pitanju uradi. I sama sam bila napadnuta 2016. godine i 20 dana sam se oporavljala. Gde je tačno kraj ovoj priči i kad će da se shvati ozbiljno ovaj problem? A ove žene i muškarci što likuju što je pretučena jedna mlada žena, lečite se bolesnici nesrećni- napisala je Božana.

Poznata bosanskohercegovačka starleta napadnuta je 2016. godine na Dorćolu kada je na starletu nasrnula grupa muškaraca. Božana je tada potvrdila da je pretučena kao i kako se incident dogodio:

– Vraćala sam se iz grada s drugom koji je gej. Nepoznati muškarci su počeli da mu dobacuju, pa sam ga ja branila. Srušili su ga na asfalt, a drugi muškarac je počeo da me udara. Sve se odigralo za nekoliko sekundi, a jedan od napadača je pobegao. Sva sam u otocima. Na policiji je sada da pronađe napadače na mene i mog druga – izjavila je Vujanovićeva tada.  

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare