DOK JE KARIĆ U JEKU SKANDALA, ONA BEZ ZADRŠKE UŽIVA SA BOGDANOM! Jovana objavila provokativnu fotografiju sa Srejovićem! 

Bivša devojka Stefana Karića koji je zvanično osumnjičen za brutalno prebijanje Nataše Šavije, Jovana Ljubisavljević, od nedavno uživa u ljubavi aa novim partnerom Bogdanom Srejovićem.

Neko vreme su krili vezu, iako su više puta u javnosti uhvaćeni zajedno, sve do pre nekog vremena kada je bivša misica javno progovorila o tome.

– Da, tačno je. Zajedno smo i lepo nam je. Ali smo se mi dogovorili da tu našu privatnost ostavimo za naša četiri zida. Istina je, ali sve ostalo ostaje samo za nas – rekla je bivša zadrugarka kroz osmeh.

Jovana na pozive medija povodom pretučene Nataše Šavije i njenog bivšeg momka nije odgovarala, ali sve češće objavljuje fotografije sa Bogdanom što do sada nije bio slučaj.

Jovana Ljubisavljević
foto: Printskrin/Instagram

Poznato je da za praznike otišla da uživa sa Srejovićem, a ovoga puta je na Instagramu podelila sliku sa njim i to provokativnu.

Naime, njih dvoje su se slikali u luksuznom kupatilu nekog hotela i to u bademantilima gde je jasno vidi da su tek izašli iz tuš kabine.

Jovana Ljubisavljević
foto: Printskrin/Instagram

Nesumnjivo je da Ljubisavljevićeva uživa sa novim partnerom dok joj je bivši u jeku skandala.

Prijavite nasilje

Ministarstvo unutrašnjih poslova apeluje na građane da svaki vid nasilja u porodici prijave policiji besplatnim pozivom na broj telefona 0800 100 600 ili 192 koji su sve vreme dostupni.

Savetovalište protiv nasilja u porodici – SOS telefon i sigurna kuća 0800-011-011 besplatan poziv radnim danima 10-19 časova, 011 2769-466, radnim danima 10-19 časova, 062 304-560 noću 19-10 časova

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare