„ZARADILA SAM TRI MAMINE I TATINE PLATE“ Ana Nikolić otkrila koji je bio njen prvi posao: Trebao mi je NOVAC! 

Ana Nikolić kaže da nikada nije jurila za novcem, pa zato radi samo kada želi da nastupa. Ona je istakla i da se poslednjih godina često odmara, tezge zakazuje samo kada joj to pričinjava zadovoljstvo,ali da za Prvi maj obavezno radi.

Da li ćete ove godine za Praznik rada nastupati ili biti negde u prirodi sa ćerkom Tarom?

– Uglavnom se odmaram, jedino za Prvi maj radim. Nisam više veliki radnik kao što sam nekada bila. U jednom trenutku sam se preforsirala, pevala sam sedam noći nedeljno. Pošto je to težak fizički posao, odlučila sam da usporim tempo. Sada radim onoliko koliko mi prija. Na sreću, nikada nisam jurila za novcem, pa imam taj luksuz da pevam samo onda kada mi to predstavlja uživanje. Tu emociju publika oseti, pa zato sa mnom proživljava sve faze mog života.

Kako ste proslavljali Prvi maj kad ste bili dete? Jeste li išli na uranak i noćili u šumi?

– U našoj porodici je to bio bitan praznik. Roditelji su me tek u trećoj godini srednje škole pustili da idem sa društvom na uranak. Poneli smo šator u kom smo spavali, pravili roštilj… Bilo nam je zabavno.

Mnogi se za praznike prejedaju… Da li ste vi jedna od njih?

– Ne, jer me mrzi da iznova i iznova mršavim. U životu sam do sada skinula 500 kilograma.

Umete li da radite poslove koji su mahom muški?

– U mojoj kući ja menjam sijalice i nemam problem sa tim. A što se klasičnih muških poslova tiče, trenutno vodim borbu sa nekim ljudima oko mog koncerta u Areni. Sve je na meni, ali predaja nije opcija!

Smatrate li da žene sve mogu same da rade i da im muškarac ne treba?

– Već godinu dana sam bez dadilje, pa sam postala Tarina sluškinja. Po kući radim sve sama, sanitarna inspekcija mi nije ravna. Čak i kuvam, ali Tara često kaže da su moja jela bljak.

Poznato je da umete da vozite auto, da li biste voleli da naučite da upravljate avionom?

– Kidam kako vozim, kola okrećem na krov! Šalu na stranu, vozim kao Fanđo, samo nemam iskustva na autoputu. Ali zato parkiram u milimetar. Čisto da se zna, bolja sam od svakog muškarca! Što se aviona tiče, ne bi bilo loše da naučim da pilotiram. Bila bi to zanimljiva avantura.

Kog poznatog frajera biste provozali u avionu?

– Luisa Hamiltona, jer „kidam“ kako vozim, a on „kida“ kako izgleda! A i kako vozi. Bila bi to dobra kombinacija.

Verujete li i dalje u brak i da li biste se ponovo udali?

– Nisam rob formi, bitna mi je suština. Posle svega i dalje verujem u ljubav. Često se pitam jesam li luda ili tako treba?

Koji je bio vaš prvi posao?

– Kada sam počela da izlazim, trebao mi je novac. Međutim, roditelji su mi rekli da ne mogu da mi daju pare jer nemaju. Rešila sam da se zaposlim tokom letnjeg raspusta. Drugarica Ana Stojančićević i ja smo uzele ajncer u ruke i počele da konobarišemo u jednom kafiću koji je slabo radio. Ali tog leta je procvetao. Svaki dan smo pravile šou. Zaradila sam dve ili tri mamine i tatine plate. Više nisam morala da tražim novac od njih i bila sam srećna, jer volim kad sam nezavisna.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare