Stop za Grobare: Oglasio se TSC i poslao poruku koja se neće dopasti navijačima crno-belih 

TSC iz Bačke Topole izdao je saopštenje u kojem je podsetio na kaznu Fudbalskog saveza Srbije, odnosno zabranu dolaska navijača Partizana na gostovanja. U ovom slučaju baš u Topolu, gde neće biti dozvoljen ulazak Grobarima.

TSC je obrazložio da ulaz na stadion, za meč dva tima, neće biti dozvoljen svakome ko bude imao obeležja navijača Partizana.

– Imajući u vidu da je Disciplinska komisija FSS dana 27.03.2023. godine, zbog prekršaja svojih navijača učinjenih na prvenstvenoj utakmici 30. kola Superlige između FK Čukarički – FK Partizan, izrekla FK Partizan kaznu zabrane prisustva navijača na tri prvenstvene ili kup utakmice kada klub gostuje, obaveštavamo vas da na današnjoj utakmici neće biti dozvoljen ulazak organizovanoj grupi navijača ovog kluba, kao ni ulazak ostalim navijačima ovog kluba koji na utakmicu dođu u sopstvenoj organizaciji, a sa jasno istaknutim obeležjem ovog kluba (zastavom, dresom, šalom, kapom i dr.) – poručili su iz TSC-a.

Pozvali su i da se poštuju sve gore navedene odluke.

– S tim u vezi, molimo vas da prilikom dolaska na stadion ispoštujete napred navedeno i da na taj način na obostrano zadovoljstvo izbegnemo pojavu eventualno neprijatnih situacija u vidu zabrane prisustva današnjoj utakmici. Unapred zahvalni, FK TSC – zaključuje se.

Utakmica između TSC-a i Partizana igra se od 19.00.


UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare