Grobare će razgaliti ova vest, goreće Arena – Egzum trenira! /VIDEO/ 

Na košarkašima Partizana je veliki pritisak uprkos vođstvu od 2:0 u plej-of seriji Evrolige protiv Real Madrida, pošto za meč u utorak neće moći da računaju na kažnjene saigrače Matijasa Lesora i Kevina Pantera, dok je pod znakom pitanja igranje Dantea Egzuma, koji je u povređen u tuči s kraja drugog meča u Madridu.

Ipak, iz tabora crno-belih stižu dobre vesti! Oni su u ponedeljak odradili trening na kom je bio Dante Egzum, pa se pretpostavlja da bi Australijanac, uprkos povredi nožnog prsta, mogao da bude za spreman za treći meč.

To bi bilo od velikog značaja za četu Željka Obradovića, koja bi se bez trojice igrača teško izborila sa madridskom ekipom.

Kod Madriđama je upitan Valter Tavares, mada je i on prethodnih dana trenirao, a u nedelju je bio i na zagrevanju pre utakmice sa Saragosom, koju je njegov tim odigrao u ACB ligi.

Oni neće moći da računaju na Geršona Jabuselea i Gabrijela Deka, koji su kažnjeni zbog incidenta s kraja meča, prvi sa pet utakmica neigranja, drugi sa jednom.

Upravo je Jabusele krivac za Egzumovu povredu, pošto je Australijanac zadobio kao da je gorostas iz Francuske „otresao“ o parket posle rvačkog zahvata.

Sve se odigralo nakon što je Serhio Ljulj napravio bespotreban faul nad Panterom, koji mu se zbog toga uneo u lice. Tada su igrači Reala pojurili za Partizanovim kapitenom i nastala je opšta tuča na terenu.

On je takođe kažnjen i moraće da propusti dve utakmice, dok Lesor sankcionisan samo za treću utakmicu zbog obaranja Džanana Muse.

Utakmica se igra u utorak od 20.30, a atmosfera će, izvesno, biti paklena, pošto su navijači najavili „poseban doček“ za Madriđane. Hala će biti ispunjena do poslednjeg mesta, krate su rasprodate u rekordnom roku i crno-bele će sa tribina bodriti više od 20.000 ljudi.

UDARNA VEST.rs


Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare