OGLASIO SE ADVOKAT OSUMNJIČENOG STEFANA KARIĆA: Šavija u Kliničkom, zadrugar nestao BEZ TRAGA I GLASA, a evo šta kaže advokat 

Bivša manekenka i starleta Nataša Šavija (35), nalazi se u Kliničkom centru Vojvodine, a navodno ju je pretukao Stefan Karić.

Nekadašnji zadrugar se nakon ovih optužbi nije javljao na pozive, a sada se za Telegraf oglasio njegov advokat Goran Karadarević.

– Nalazim se na godišnjem odmoru zbog praznika. U kontaktu sam sa inspektorom iz PU Sremska Mitrovica i verujem da će Stefan odmah prvi radni dan otići u PU Sremska Mitrovica sa mnom kao svojim izabranim braniocem radi davanja izjave. Iz medija smo saznali da se on pominje kao mogući osumnjičeni zbog čega smo i pozvali nadležne organe da proverimo informacije. Kao i uvek, molim medije da pažljivo izveštavaju javnost o ovom događaju i da se ne iznose neproverene informacije – rekao je Karićev advokat.

Podsetimo, u medijima se spekulisalo da je osumnjičeni za prebijanje starlete Stefan Karić, ali Šavija to nije potvrdila niti demantovala uz obrazloženje da ne želi da „ometa istragu“.

Ona je u KC Vojvodina primljena sa višestrukim povredama glave i lica u vidu fraktura, hematoma i ogrebotina, koje je dobila na svadbi na kojoj je navodno bila sa Karićem.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare