RASPRODATA „ARENA“! Pao sistem, pa planule karte! Navijači besni… 

Potvrđeno! Sve karte za treću utakmicu između Partizana i Reala, koja će biti odigrana (2. maj) u beogradskoj „Areni“, su rasprodate.

Partizan u četvrtak (20.45) igra drugu utakmicu protiv Madriđana, a Partizan je danas pustio u prodaju karte za treći meč protiv Real Madrida, a već oko 14 časova saopštili su da su sve rasprodate!

Navijači crno-belih su od ranih jutarnjih časova ispred „Arene“ formirali redove kako bi došli do ulaznica, koje su planule.

Prvo je zbog velikog broja zahteva pao sistem, pa nije prodata nijedna karta, niti putem interneta, niti na blagajnama. Potom je Partizana oko 14 časova potvrdio da su sve karte rasprodate.

Navijači su izuzetno ljuti. Na društvenim mrežama su „grobari“ pokazali nezadovoljstvo i postavili pitanje kako je moguće da su karte rasprodate ako ni sajt ni sistem na mestu prodaje nisu radili.

Cene pojedinačnih ulaznica za utakmicu u Beogradu kreću se od 5.500 dinara za nivo 400 bočno, 6.000 dinara za nivo 400 centar, 10.000 dinara za parter, pa sve i do ulaznica za koje je potrebno i po nekoliko stotina evra.

Treći meč serije Partizana i Real Madrida igraće se 2. maja od 20.30, a u zavisnosti od ishoda večerašnje utakmice u Madridu – to bi mogla da bude prva „meč lopta“ za crno-bele. Partizan trenutno vodi 1:0 u seriji, a za prolazak na fajnal-for potrebne su im tri pobede.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare