MITAR DONIRAO NOVAC CRNO-BELIMA! Reprezentativac Srbije podržao donatorsku akciju „Jedan Partizan imamo“! POZNATA I SUMA!

Reprezentativac Srbije i golgeter Fulama, Aleksandar Mitrović, podržao je donatorsku akciju „Jedan Partizan imamo“, koju je klub iz Humske poreknuo na inicijativu navijača, a u cilju otplate dela poreskog duga

Sjajni napadač i bivši as Partizana na račun voljenog kluba uplatio je 5.000 funti!


Pored Mitrovića, akciju je podržao i poznati reper i veliki navijač Partizana Stefan Cvijović Cvija, koji je na račun beogradskog kluba uplatio 50.000 dinara.

Košarkaški klub Partizan nedavno je započeo akciju „Jedan Partizan imamo“. Cilj je da se sakupi 7.000.000 evra, kako bi se otplatio poreski dug koji predstavlja ogroman teret slavnom klubu.

Klub je naveo i da ova akcija trajati „od 19. aprila do 13. maja nakon čega će Klub uplatiti prvu tranšu za namirenje poreskog duga i ući u proceduru za izmirenje poreskog duga“.

„Jedine zvanične instrukcije za uplatu su one postavljene kroz zvanična glasila KK Partizan. Svedoci smo nekoliko pokušaja obmane putem društvenih mreža i ovim putem Klub apeluje na navijače da isključivo slede instrukcije za uplatu koje su istaknute kroz sajt i društvene mreže KK Partizan“, dodaje se u saopštenju, prenosi Kurir.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare