DA LI JE NEKO SUMNJAO? Kevin Panter je MVP!

Košarkaš Partizana Amerikanac Kevin Panter proglašen je za najkorisnijeg igrača (MVP) prvih mečeva četvrtfinala plej-ofa Evrolige.

Partizan je pre dva dana u Madridu u prvom meču plej-ofa četvrtfinala pobedio Real 89:87 trojkom Pantera 0,4 sekunde pre kraja meča.

Američki košarkaš je na ovom meču postigao 26 poena i imao je tri skoka i šest asistencija za 34 minuta na terenu. On je imao indeks korisnosti 33.

– Sada moramo da idemo još više, da budemo još oprezniji i koncentrisaniji. Imali smo sve to u ovoj utakmici, sada moramo još bolje u svakom smislu za drugi meč. Moramo da se ponašamo kao da smo izgubili. Zvuči ludo, ali je bolje tako, da zaboravimo na prvu utakmicu i mentalno ostanemo pribrani, da igramo na pobedu i u drugoj utakmici. Da ostanemo oštri psihički – poručio heroj „parnog valjka“ Kevin Panter.

Na drugom mestu nalazi se košarkaš Reala Gabrijel Dek, koji je imao indeks korisnosti 33. Treći je bio košarkaš Makabija Vejd Boldvin (26), a po 20 indeksnih poena su sakupili Sertač Šanli (Barselona), Alfa Dijalo (Monako), Volter Tavarez (Real), Marko Gudurić (Fenerbahče) i Mustala Fol (Olimpijakos). 

Košarkaši Partizana igraju večeras protiv Reala u Madridu (20.45) drugi meč plej-ofa četvrtfinala Evrolige.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare