ANA OBEĆALA MAJI 10.000 EVRA DA RASTAVI ZVEZDANA I ANĐELU: Starleta za ozbiljnu lovu imala odnose sa Slavnićem!

Iz „Zadruge“ isplivali detalji paklenog plana Ane Ćurčić i Maje Marinković!

I dok Anđela Đuričić prolazi pakao posle raskida sa Zvezdanom Slavnićem, njegova bivša nevenčana žena, Ana Ćurčić likuje jer joj je uspeo plan koji je smislila sa Zoricom Marković. Kako se saznaje, Maja Marinković nije slučajno zavela bivšeg robijaša, a za krambol koji je napravila dobiće velike pare.

Naime, Zorica je nekolko dana pre nego što su Maja i Zvezdan završili u krevetu posavetovala Anu da popriča sa rijaliti zvezdom i da iskoristi to što ona svakodnevno flertuje sa njenim bivšim, te da joj obeća novčanu nagradu ako supe da ga razdvoji od mlade Crnogorke.

– Dok su svi spavali, Ana je pozvala Maju na razgovor koji se odigrao u Rajskom vrtu, na mestu gde kamera ne može da ih snimi. Iako je to strogo kažnjivo, Ana je pokrila svoju i Majinu bubicu i tada joj iznela svoj pakleni plan i ponudila joj 10.000 evra! Maja je prvo šaputala da neće da ima s*ks sa Zvezdanom za pare, jer ona nije prostitutka. Tada joj je Ana objasnila da ne mora da spava sa njim, već samo da vidi da li može da ga zavede, a da će ona od svog honorara da je časti sa 10.000 evra ako u tome uspe. Tako je udarila na Majinu sujetu, jer je ona ubeđena da može da osvoji svakog muškarca, pa joj je rekla da će pokušati – ističe izvor, pa nastavlja:

– Ana je nakon toga pričala sa Zoricom u hotelu  kada joj je šapnula: „Završila sam onaj posao“, misleći na to da je ubedila Maju da smuva Zvezdana. Celu priču je onda pogurala i Zorica kada je savetovala Tamaris da Zvezdana i Maju stavi zajedno u izolaciju. One su znale da Maja nije zaljubljena u Zvezdana i to je Ani olakšavajuća okolnost jer ona ne vidi Maju kao konkurenciju i nije ljuta na nju što ima s*ks sa Zvezdanom, draže joj je da gleda Anđelu kako pati i ima nervne slomove svakog dana. E sad, Zvezdan će sigurno da poludi kada bude saznao da je izigran i da je naseo na klopku Ane i Zorice, ali one to nikada neće hteti da priznaju, kao ni Maja – otkriva izvor za Star.

Inače, da se nešto čudno dešava primetio je i Mikica Bojanić, koji je u razgovoru sa Filipom Carem rekao da su mu Ćurčićeva i Marinkovićeva mnogo sumnjive jer su previše bliske, ali niko još uvek ne sluti da je sve to bio navodno njihov dogovor, piše Republika.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare