POSLEDNJA VIDIĆEVA GLASOVNA PORUKA PRIJATELJU LEDI KRV U ŽILAMA: Pred smrt poručio samo jedno na pitanje „KAKO SI“ (AUDIO)

Poznati srpski stilista i modni kreator Saša Vidić iznenada je preminuo u 52. godini u KBC „Bežanijska kosa“ u Beogradu.

Kako je Kurir prvi i pisao, Vidić je u nedelju uveče dovezen u teškom stanju i odmah je bio priključen na respirator. Prema rečima nezvaničnog izvora, u pitanju je bilo septično stanje, te je stoga proglašen mrtvim usled kardiorespiratorne insuficijencije, a definitivan uzrok je zasad nepoznat.

Naša redakcija došla je u posed jedne od poslednjih audio poruka koju je pokojni Vidić poslao prijatelju neposredno pred smrt, a koja ledi krv u žilama. Kako se može i čuti iz poruke, koju vam u nastavku teksta donosimo, Saša je na pitanje kako se trenutno oseća, samo kratko odgovorio:

– Živim sam još! – odgovorio je tada Saša Vidić.

Poslednja audio poruka Saše Vidić

Podsetimo, Saša je rođen je 1971. godine u selu Mlaka u Hvatskoj. Jedno vreme živeo je u Banja Luci, da bi se potom preselio kod ujaka u Beograd, a kada je pobegao od rata u Bosni kao izbeglo lice. U srpskoj prestonici izgradio je karijeru.

Tokom svoje karijere sarađivao je sa mnogima sa estrade. Između ostalog sa Jelenom Karleušom, Svetlanom Cecom Ražnatović, Darom Bubamarom i Viki Miljković s kojima je ulazio u sukobe. Bez dlake je govorio o njima, a sa većinom se i sudio zbog britkog jezika.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare