ĐOKOVIĆ ODLUKOM PRESTRAVIO NAVIJAČE! Odmah se javio Amerikanac!

Najbolji teniser planete Novak Đoković očajno je počeo sezonu na šljaci, nije briljirao u Monte Karlu i na Srpska openu, a propustiće masters u Madridu.

Zabrinuo je svoje navijače najbolji srpski teniser, ali ne i Patrika Mekinroa. Teniski analitičar i brat nekadašnjeg velikog asa Džona Mekinroa ne veruje da će loši rezultati uticati na Novaka tokom takmičenja na Rolan Garosu. 
– Đoković će probati da igra na što više mečeva. Očito je zabrinut samo zbog jedne stvari, a to je Rolan Garos i činjenica da bude potpuno spreman za taj turnir. Ja verujem da će biti apsolutno spreman za taj grend slem – smatra Mekinro.

Očekuje da Nadal uprkos svom renkingu  bude prvi ili drugi nosilac u Parizu.

– Rafa je pao petnaestak mesta na listi. To će sada biti druga interesantna stvar. Francuski Teniski savez je onaj koji određuje žreb i nosioce i uvek su radili po pravilima, po renkingu. Kad su Nadal i Đoković igrali četvrtfinale, nije mi se to uopšte svidelo, ali oni to svakako neće da promene.

Ono što sve posebno brine je povreda Novaka Đokovića. On je povredio lakat tokom treninga sa Mateom Beretinijem, pred turnir u Monte Karlu. 

Videlo se u Monaku i Banjaluci da Novak nije spreman 100 odsto, da ne može da igra na vrhunskom nivou, mada je on uveravao da će biti spreman za Srpska open. Potom je sve iznenadio i odustao od Madrida. U prestonici Španije je branio polufinale u kom ga je lani eliminisao Karlos Alkaraz, ali neće izgubiti mesto na vrhu ATP liste do Rima.

UDARNA VEST.rs


Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare