Brnabić čestitala 23 april – Dan Vojske Srbije 

„Čestitam vam Dan Vojske Srbije i sigurna sam da ćete i u budućnosti svi vi biti ponos i snaga Srbije”, poručila je predsednica Vlade

Predsednica Vlade Republike Srbije Ana Brnabić čestitala je 23 april – Dan Vojske Srbije, potpredsedniku vlade i ministru odbrane Milošu Vučeviću, načelniku Generalštaba Vojske Srbije generalu Milanu Mojsiloviću i svim pripadnicima Vojske Srbije.

„Svim pripadnicima Vojske Srbije čestitam 23 april – Dan Vojske Srbije.

Vojska obeležava svoj dan u sećanje i slavu na Drugi srpski ustanak, a danas baštini slavnu tradiciju predaka koji su se borili za slobodu i čast Srbije i našeg naroda. Danas je naša Vojska ponos naše Srbije. Vi ste pre svega faktor stabilnosti i mira u zemlji i celom regionu. Ponosni smo na vašu snagu, rad i požrtvovanost za svoju zemlju. Uvek ste tu kada treba da se pomogne našim građanima u vanrednim okonostima.

Prema njenim rečima, biće nastavljeno ulaganje u razvoj i opremanje naše vojske i u stalno unapređenje materijalnog statusa pripadnika vojske, saopštila je pres služba vlade.

„Čestitam vam Dan Vojske Srbije i sigurna sam da ćete i u budućnosti svi vi biti ponos i snaga Srbije”, poručila je predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare