ZVEZDA IZJEDNAČILA PRED POLUVREME! Bukari našao put do gola TSC!

Fudbaleri Crvene zvezde u prvom kolu plej-ofa Superlige na stadionu Rajko Mitić igraju protiv TSC.


Samo bod biće im dovoljan da zvanično osvoje šestu uzastopnu, a ukupno 34. šampionsku titulu.

Srpskom šampionu neće biti nimalo lako jer ih čeka rival koji je izjednačen sa Čukaričkim na drugom mestu sa po 62 boda i bodovi mu trebaju u trci za Ligu šampiona.

CRVENA ZVEZDA – TSC 1:1 (0:0)

Stadion: Rajko Mitić. Sudija: Srđan Jovanović. Strelac: Bukari u 45+1. minutu, Đakovac u 20. minutu (penal) za TSC.

CRVENA ZVEZDA: Borjan – Vigo, Eraković, Dragović, Azarov – Mijailović, Kanga – Bukari, Ivanić, Katai – Pešić.

TSC: V. Ilić – Cvetković, Antonić, Ćalušić, Stojić, Petrović – Kuveljić, Đakovac, L. Ilić – Jovanović, Vukić.

Već u sledećem kolu, u sredu, 26. aprila, fudbaleri Crvene zvezde igraće 170. večiti derbi, kada će gostovati Partizanu na stadionu u Humskoj.

Ta utakmica će najverovatnije biti igrana bez publike, pošto će crno-beli biti kažnjeni od FSS zbog prekida utakmice protiv Čukaričkog.

TOK MEČA

PRVO POLUVREME

KRAJ POLUVREMENA!

45. + 1 minut – GOOOOOOOOOOOOL! 1:1 Bukari je konačno pronašao put do gola TSC! Posle asistencije Ivanića Zvezdin ofanzivac šalje loptu pod prečku Ilićevog gola.

​41. minut – Azarov, dobar pokušaj, ali lopta ide pored gola.

38. minut – Zvezda svim silama napada goste, crveno-beli opsedaju gol TSC, ali od izjednačenja nema ništa.

31. minut – Odlična šansa za Kataija. Zvezdin magiko je imao jedan na jedan sa Ilićem, lopta mu je bežala, nekako je šutirao, ali neko iz defanzive TSC je sa gol linije počistio loptu. 
 

28. minut – Mijailović je „pokupio“ dva igrača TSC-a, mu teren ulazi lekarska ekipa.

23. minut – PREČKA! Umalo autogol! Centrirao je Azarov, a Stojić je umalo poslao loptu u svoju mrežu. Lopta je pogodila prečku i odbila se u gol-aut.

20. minut – GOOOOOOOOOOOL! 0:1 Đakovac je uzeo loptu, namestio je na beču tačku. Borjan je matiran, gosti vode na Marakani.

19. minut – Penal za TSC! Borjan je oborio Jovanovića.

17. minut – Zvezda najbliža vođstvu! Katai pogađa stativu!

12. minut – TSC postiže gol, koji sudija Jovanović poništava zbog ofsajda. Sudija Jovanović je doneo ispravnu odluku, njegov prezimenjak iz redova gostujućeg tima u trenutku prijema lopte bio je najbliži golmanu Borjanu.

5. minut – Još jedan napad gostiju koji je obećavao. Luka Ilić je centrirao, a glavom je pokušao Stojić. Lopta je otišla pored Borjanovog gola.

3. minut – TSC traži penal, smatrali su gostujući fudbaleri da je lopta udarila u ruku jednog defanzivca Zvezdeali Srđan Jovanović je samo odmahnuo rukom. Na drugoj strani Kanga i šutira iz daljine, ali nema opasnosti po gol Ilića.

1. minut – Utakmica je počela. Prvi sa centra krenuli su gostujući fudbaleri. 

18.00 – Meč će kasniti nekoliko minuta zbog svečanosti. Dres sa brojem 300, koliko je odigrao utakmica u dresu Zvezde, Milanu Borjanu uručio je Ratomir Dujković. Onaj sa 100 nastupa manje je Marko Marin uručio Aleksandru Kataiju, a Dragović je dobio poklon za 100 meč.

Inače na stadionu je nešto više od 10.000 gledalaca.

17:24 – Šef struke TSC Žarko Lazetić na pres-konferenciji pred utakmicu:

– Svesni smo koliko su opasni i da sve redom pobeđuju, oni praktično od 2017. godine nemaju poraz na svom stadionu. Zbog toga mi je gotovo degutantno da bilo šta najavljujem i očekujem, ali naša je obaveza da se takmičimo, damo svoj maksimum, pokažemo svoje najbolje izdanje i ne gubimo nadu – kazao je Lazetić.

17:17 – U najavi meča trener Crvene zvezde Miloš Milojević je rekao:

– Uvek idemo na pobedu, a ni ovog puta neće biti promene kada je to u pitanju. Pitamo se, ali se pita i protivnik, međutim, daćemo sve od sebe da iskoristimo prvu meč loptu i osvojimo titulu. Rival će probati da pobedi, kao i uvek. Pratio sam im utakmice, igraju dobro, imaju kontinuitet od godinu i po dana gde nastupaju u identičnom sastavu, uigrani su – izjavio je Milojević.

17.00 – Dobar dan i dobro došli na blog uživo meča Crvena zvezda – TSC na portalu Informer.rs.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare