„PRAVILI SMO NESTAŠLUKE, A ZBOG JEDNOG DOBILI I UKORE“ Seku Aleksić školski drugovi pamte kao dobru drugaricu: „Zaslužila je da uspe“

Seka Aleksić je detinjstvo provela u selu Llipolist u koji se ekipa emisije „Metar moga sela“ uputila kako bi od meštana čula koliko se pevačica promenila, kakva je bila kao školski drug, šta je volela i da li su slutili da će postati ovako velika zvezda kakva je danas.

Meštani Lipolista nisu se nijednog trenutka ustručavali da pričaju o svojoj bivšoj sugrađanki Seki Aleksić. Pred kamerama Blic televizije, samo za emisiju „Metar moga sela“ koja se emituje subotom u 16 h na MTS kanalu 115 o popularnoj pevačici je pričao i njen školski drug.

– Ona je pevala sa mnom u horu. Bila je solista, znači da je posedovala određeni talenat za muziku i pevanje u odnosu na ostale – kaže za emisiju „Metar moga sela“ koja se emituje na Blic televiziji školski drug pevčaice Seke Aleksić.

Kako svi kao deca prolazimo kroz razne faze i nestašluke bilo je i onih kroz koje je prolazila i Seka i to zajedno sa svojim društvom, a jednog od njih prisetio se i meštanin Lipolista sa kojim je pevačica išla u školu.

– Bio je neki nestašluk, za neki dan škole, neko je načeo torte, a naravno nismo smeli da ih načnemo… Ne mogu da se setim tačno svega, ali znam da su bile i neke kazne za to tako da smo svi koji smo bili u hori dobijali i smanjene ocene iz vladanja i ukore razrednih starešina jer to nisu mogla da urade druga deca nego mi koji smo bili u horu – priseća se sa osmehom Sekin školski drug.

O pevačici su meštani imali samo reči hvale, a kao takvu je pamte i u školi.

– Bila je dobar drug, korektna. Bili su izbeglice, iz Bosne, ne znam tačno ni koje je godine bila u Lipolistu, mislim da je bila do neke 15.-16. dok nije krenula sa tom njenom muzičkom karijerom – kaže za emisiju „Metar moga sela“ Sekin drug sa hora.

– Ja sam počeo da radim ovde od ’80. godine a ona je bila tu naš đak. Pevala je u horu, njen razredni je bio Dejan Josipović iz Duvaništa. Moj sin je pevao zajedno sa njom u horu, i već tada se videlo da ima talenta i da lepo peva – kaže meštanin Lipolista kog je pevačica zvala čika Moka koji nam je otkrio i da je pevačica prvo živela u stanu a zatim u kući:

– Bili su tu neki stanovi, malo su tu stanovali, posle su se prebacili dole, to je isto bila školska zgrada, verovatno preko škole. Tu je živela sa majkom i sa bratom. 

I meštani se sećaju Seke iz škole.

– Ja je pamtim iz školskih dana ona je oko pet godina starija od mene, kada sam ja bio drugi treći razred ona je bila sedmi osmi i drago mi je što je uspela i zaslužila je da uspe – rekao nam je meštanin Lipolista.

Kako smo se i sami uverili Seke se svi sećaju po dobrom, imaju reči hvale, pa su tako poželeli i da pevačica nekada svrati u mesto u kom je odrasla.

– Verovatno bi svi voleli da je vide, a ja joj želim da ostane takva kakva jeste. Sve najlepše o njoj. I kada pročitamo o njoj mi se baš radujemo zato što je sa ove ove strane iz ovog mesta i da bi mogla da navrati – rekla nam je devojka koja radi u prodavnici.


Neka bude uspešna od sad kao i do sad i da sačuva svoju decu, brak, kuću…

I školski drug je pevačici poželeo sve najbolje:

– Želim joj sreću i napredak u karijeri. Vidim da se udala i da ima dvoje dece, a mogla bi da dođe da obiđe Lipolist. 

A šta nam je otkrio Sekin prijatelj, kao i kako izgleda kuća u kojoj je pevačica živela, a koja je danas napuštena jer se posle nje niko nije uselio u istu gledajte u subotu u 16 h samo u emisiji „Metar moga sela“ koja se emituje na Blic televiziji, na MTS kanalu 115.

Ukoliko propustite emisiju reprizu možete gledati u nedelju u 7 h ili u ponedeljak u 11.25 h.

Gde gledati Blic TV

Blic TV je dostupan na svim platformama i aplikacijama MTS i IRIS TV u Srbiji, BiH i Crnoj Gori.

SRBIJA:

– IRIS kablovski paket na kanalu 115

– Supernova kablovski paket na kanalu 15

– m:SAT satelitski program na kanalu 15

– Yettel – Hipernet TV na broju 8

– Orion Telekom na programu 27

– SAT-TRAKT/ST kablovski paket na kanalu 17

Bosna i Hercegovina:

– m:tel IPTV paket na kanalu 15

– Supernova i Logosoft na kanalu 14

– m:SAT u Republici Srpskoj na kanalu 7

– m:SAT u Federaciji na kanalu 14

– aplikacija ON TV kanal 10

Crna Gora:

– kablovski paket na kanalu 26

– m:SAT na kanalu 27

Za sve korisnike koji nemaju navedene pakete program je dostupan na aplikaciji Iris Go i Arena Cloud koje možete zakupiti bez ugovrone obaveze, kao i na KLIK TV.

U zavisnosti od modela vašeg set up boksa, ako ne vidite Blic TV na kanalu koji je na Vašoj platformi, pozovite broj 0800100100 Telekom call centar ili možete da isključite vaš uređaj iz struje na 60 sekundi i nakon toga ponovo uključite.

UDARNA VEST.rs


Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare