OVO SU OMILJENE POZE ŽENA NA OSNOVU HOROSKOPA: Lavice obožavaju balerinu, a iznenadiće vas preferencije ostalih znakova zodijaka

Astrologija nam može otkriti mnogo toga o nama, na osnovu našeg horoskopskog znaka. A astrolozi, pored toga što tvrde da je naša narav usko povezana sa znakom, a isto je i sa seksom.

Otkrivamo vam koja je omiljena poza damama rođenim u svakom horoskopskom znaku i šta ih najviše privlači. Neke informacije će vas možda iznenaditi, a evo o čemu se radi:

Ovan: Lotus koji sedi

Vatreni i kreativni ovnovi su lideri i želeće da preuzmu kontrolu u spavaćoj sobi. Međutim, takođe vole da budu malo lukavi. Sedeći položaj lotusa pruža dosta intimnosti licem u lice, ali im omogućava i da donesu malo agresije, što su uvek spremni da urade.

Bik: Obrnuta kaubojka

Bikovi vole da bude po njihovom nahođenju, tako da je prihvatljiva svaka pozicija koja im omogućava da potvrde svoju dominaciju. Ova klasična pozicija devojke na vrhu je siguran način da partneri znaju ko je glavni.

Blizanci: Dogi stil

Iako su najpoznatiji po svojoj dualnosti – što takođe može biti prednost u spavaćoj sobi – Blizanci su takođe prilično energični. Dogi će im omogućiti da izraze deo energije koja se obično usmerava u njihov svakodnevni život. Od njih možete očekivati i mnogo prljavih reči.

Rak: Misionarska poza

Brižan, pun ljubavi i emotivan, Rak je sve što treba da znate o intimnosti… Ovaj veoma emotivni znak voli da uspostavi kontakt očima, dok su umotani u naručje svojih ljubavnih partnera i osećaju sve emocije. Samo nemojte se iznenaditi kada se toliko izgube u trenutku da plaču, vrište ili se čak smeju.

Lav: Balerina

Dramatične lavice poznate su po svojoj strasti, snazi i dramatičnosti. Ovi znakovi takođe vole da se pokažu, tako da tamo gde će većini partnera biti potrebna podrška za noge, očekujte da pokažu svoju fleksibilnost tako što će podići nogu do ramena svog partnera.

Devica: Kašika

Devica voli čistoću i nevinost, tako da se neće opustiti dok se ne osećaju prijatno sa vama. Ova pozicija je jednostavna i potcenjena, ali je odličan način za uspostavljanje intimnosti i veze – čak se možete držati za ruke.

Vaga: 69

Vage stvaraju ravnotežu u svim aspektima svog života, pa je logično da se isto odnosi i na spavaću sobu. Ova pozicija je njihov pravi saveznik jer se radi o zadovoljstvu koliko i o udovoljavanju partneru.

Škorpija: uspravno 69

Škorpije u početku nisu toliko poverljive, ali kada uđete u njihov unutrašnji krug, sigurno će se pojaviti ozloglašena seksualnost kojoj se svi dive. Uvedite stajaći 69 u svoju rutinu. To nije najpraktičnija pozicija, ali će naterati vašeg partnera da se vraća po još…

Strelac: Kaubojka

Strelci vole avanturu i mogu da isprobaju ovu poziciju gde god da stignu – bilo da je na balkonu prelepe vile ili u kampovima. Život je najzabavniji kada ovi znaci žive na ivici.

Jarac: Na sofi

Kao lotos koji sedi, ali sa dodatnom podrškom za leđa. Poznato je da su ovi znaci šefovi u svemu što rade, tako da se naravno ne plaše da preuzmu kontrolu u spavaćoj sobi. Jarac može postaviti svog partnera tačno onako kako želi i podivljati bez brige da će povrediti nečija leđa.

Vodolija: Stojim iza

Izvanredne Vodolije će voleti da unesu preokret u spavaću sobu sa ovom pozicijom. Probajte dok ste savijeni, oslonjeni na čvrstu površinu kao što je pult u kupatilu, ili ako ste malo fleksibilniji, okačite se za vrat partnera.

Ribe: Na strani

Ova pozicija, koja imitira ravnomerno ljuljanje talasa, sigurno će dovesti Ribe do cilja. Ne samo da će omogućiti duboku penetraciju, već će im takođe pomoći da održe stabilan tempo, nešto za čim žude u spavaćoj sobi i van nje, piše Privju.

UDARNA VEST.rs


Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare