OSMAN KARIĆ PROGNOZIRAO KRAH VEZE ZVEZDANA I ANĐELE: Komentarisao nove golubčiće, sad tvrdi da je sledeća žrtva Mokinog sina ONA! 

Osman Karić uvek ima oprečne i iskrene komentare kada su učesnici Zadruge u pitanju.

Povodom celokupne situacije, koja se svakodnevno menja u odnosu Maje Marinković, Ane Ćurčić, Anđele Đuričić i Zvezdana Slavnića, o n je prokomentarisao za Pink najnovija dešavanja aktuelne, sada već, četvorke.

Zvezdan neiživljen, sad već čovek sa mozgom pubertetlije. Ostao u vremenu kada je prvi put otišao na „koledž“, kako on to već ume da kaže (zatvor).

Iskreno da vam kažem, sve što je preterano i nije baš zdravo, a posebno ne za psihu. On je baš proveo dosta vremena u tom prostoru. Ušao je u „Zadrugu“, malo se pogubio, u Anđelu se zaljubio, dok je nije osvojio. Međutim ta zaljubljenost je trajala sve dok nije sa njom spavao, nahranio svoj muški ego i sad mu više nije zanimljiva.

Kao što znamo, takve ispade i prevare je imao i u spoljnom svetu, tako da za Anu Ćurčić to nije ništa novo, sem što je to sve gledala preko ekrana, a kasnije po ulasku u rijaliti i uživo.

Naravno, to je mnogo više zabolelo. Sa Majom je ušao u vezu iz sličnih razloga, sem što se nije zaljubio. Sa Majom je zato što opet zadovoljava svoj ego, sujetu i zadovoljstvo koje mu iskusna Maja pruža. Zvezdan je i kod kuće provodio dosta vremena pored Sony igrice, sad opet igra igricu, samo što je u njoj i uživo, verovatno je umislio da je i glavni lik u njoj. On se zaista zaigrao, sem sebe ne voli nikog. Planira i sledeće učešće u Zadruzi, samo sa drugim damama, da ne kažem akterima. Moje mišljenje da se sa Anđelom neće miriti, a sa Majom će već u utorak na žurki završiti. Sledeća njegova žrtva je Milica Veselinović. – rekao je za Pink.

Podsetimo, Osman je nedavno komntarisao odnos Zvezdana i Anđele i već tada rekao da je ta veza osuđena na propast.

UDARNA VEST.rs


Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare