NOVI DETALJI ZLOČINA U LESKOVCU Gordana prijavljivala Sašu zbog nasilja! Komšije u šoku: Stalno je bilo problema među njima 

Četrdesetšestogodišnji Saša I. Kapetan iz Jarsenova više puta je prijavljivan policiji zbog porodičnog nasilja nad nevenčanom suprugom Gordanom D. (56) koju je na kraju sinoć i ubio, saznaje Kurir.

Meštani Jarsenova kažu da je Saša I. višestruki prestupnik i da je već ležao zatvorske kazne.

„Gordana nije odavde. On je nju doveo iz Beograda pre nekih desetak godina i živeli su tu u selu. Stalno je bilo problema među njima, svađali su se i znali su i da se tuku“, prčaju meštani.

Podsetimo, policija je saopštila da je Više javno tužilaštvo u Leskovcu sinoć odredilo zadržavanje Šaši I. jer je osumnjičen da je oko 21 čas, u kući Z.S. u Jarsenovu, kod koga je bio na večeri sa svojom vanbračnom suprugom, istoj, iz za sada nepoznatog razloga, nožem, zadao više uboda i naneo joj povrede od kojih je preminula na licu mesta.

“Zločin se dogodio u kući čoveka kome su pomagali. Radili su sve kućne poslove, od imanja do kuvanja i čišćenja, a usput su postali i dobri prijatelji”, pričaju meštani.

Stravičan događaj je telefonom najpre policiji prijavio sam saša Ilić, a potom i Z.S, koji je izjavio da se u trenutku napada nalazio u kupatilu.

Obavljen je uvišaj od strane dežurnog zamenika VJT u Leskovcu, naložena je obdukcija, a od osumnjičenog je uzeta krv radi analize prisustva alkohola i opijata.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare