Fulam vezao i drugu pobedu u PL: Lids „tone“ ka „opasnoj zoni“

Fulam se nalazi na devetom mestu na tabeli sa 45 osvojenih bodova, dok je Lids u dosta nezgodnoj situaciji, i nalazi se na 16. mestu sa 29 bodova, svega dva više od timova koji su u „zoni ispadanja“

Fudbaleri Fulama savladali su ekipu Lidsa rezultatom 2:1, u okviru 32. kola engleske Premijer lige.

Dosta bolje je domaći tim ušao u meč, i tokom prvih 45 minuta kroz posed je Fulam nastojao da zapreti, ali se na obaveznu pauzu otišlo bez golova.

Ipak, ono glavno viđeno je tek u nastavku. Igrao se 58. minut, kada je Fulam došao do vođstva pogotkom Harija Vilsona. To je dodatno dalo „krila“ domaćima, koji su još direktnije napadali, i u 72. minutu, na kraju krunisali sjajnu partiju novim pogotkom, a u strelce se upisao Andreas Pereira.


Uspeo je Lids da smanji na 2:1, u 80. minutu preko Patrika Bamforda, ali to nije bilo dovoljno da izbore pozitivan rezultat. Srpski fudbaler, Saša Lukić, u igru je ušao u 80. minutu.

Fulam se nalazi na devetom mestu na tabeli sa 45 osvojenih bodova, dok je Lids u dosta nezgodnoj situaciji, i nalazi se na 16. mestu sa 29 bodova, svega dva više od timova koji su u „zoni ispadanja“.

UDARNA VEST.rs


Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare