DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU 22. APRIL! Rakove očekuje tajna veza, Lavovi će biti zabrinuti za egzistenciju, a evo ko će imati sreće na poslu 

Svi horoskopski znaci mogu očekivati uzbudljiv dan danas.

OVAN

LJUBAV: Očekujte pozitivna dešavanja. Sigurno ćete imati prilike za kontakt sa nekim ko vam se dopada. POSAO: Imaćete manjih problema u porodičnom i privatnom biznisu. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

BIK

LJUBAV: U ovom periodu bi sva vaša preterana očekivanja mogla da se ostvare, koliko god to delovalo nemoguće. POSAO: Imaćete uspeha čime god da se bavite. ZDRAVLJE: Psihosomatske tegobe.

BLIZANCI

LJUBAV: Vodite računa da vaši flertovi ne budu otkriveni, da vam ne pokvare vezu ili šansu da je ostvarite. Bićete neodoljivi, a to ima svojih mana. POSAO: Povoljan dan za kreativce. ZDRAVLJE: Dobro.

RAK

LJUBAV: Možda će vam se dopasti neko s kim možete imati samo tajnu vezu. POSAO: U ovom periodu ćete biti odlični u obavljanju više poslova u isto vreme. ZDRAVLJE: Solidno.

LAV

LJUBAV: Bićete hladni i distancirani, što će doprineti pogoršanju ljubavnog odnosa. POSAO: Moguće je da ćete imati premalo posla, tako da ćete brinuti za svoju egzistenciju. ZDRAVLJE: Loše. 

DEVICA

LJUBAV: Bićete šarmantni, zbog čega možete očekivati pozitivne promene u ljubavi. POSAO: Uživaćete u radu. Vi ste odgovorni, ali ne uživate uvek dok radite. ZDRAVLJE: Stabilno.

VAGA

LJUBAV: Vaše raspoloženje će biti promenljivije nego inače jer ćete biti naglašeno senzitivni i sve će uticati na vas. POSAO: Problemi u procesu rada. ZDRAVLJE: Nervozan stomak.

ŠKORPION

LJUBAV: Flert na radnom mestu. Zbog toga će biti više zainteresovanih kolega i uopšte osoba s kojima stupate u kontakt preko posla. POSAO: Imaćete sreće u ovoj sferi. ZDRAVLJE: Solidno.

STRELAC

LJUBAV: Imaćete sreću u ljubavi i okolnosti će vam biti naklonjene. POSAO: Možda ćete započeti sa nekim dodatnim poslom, ili će vam prijatelji pomoći u potrazi za poslom. ZDRAVLJE: Poboljšanje.

JARAC

LJUBAV: Vrlo nestabilni ljubavni odnosi. Moguće su svađe zbog nekih nerazrešenih problema i negativnih emocija. POSAO: Imaćete potrebu da pokažete kreativnost. ZDRAVLJE: Osetljivi disajni organi.

VODOLIJA

LJUBAV: Bićete potpuno blokirani u ovoj sferi. Bolje da ništa ne očekujete i sačekajte bolje vreme za ljubav. POSAO: Ni u poslu nećete imati previše sreće, ali to je prolazna faza. ZDRAVLJE: Ukočenje.

RIBE

LJUBAV: Kontakt sa nekim ko je zaista privlačan i kome nećete moći da odolite, iako ćete se truditi. POSAO: Potpisaćete neki ugovor ili postići dogovor. Uspeh u vezi sa trgovinom. ZDRAVLJE: Stabilno.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare