RETROGRADNI MERKUR JE KRENUO, A ŽIVOT OVIH ZNAKOVA ĆE PRETVORITI U PAKAO! 

Merkur, planeta logičkog rasuđivanja i načina na koji rešavamo svakodnevne probleme krenula je danas retrogradno i tim tempom će nastaviti do 15. maja.

Retrogradni Merkur se odnosi na period kada planeta Merkur izgleda da se kreće unazad na nebu u odnosu na Zemlju. Ovaj fenomen se događa tri do četiri puta godišnje i obično traje oko tri nedelje.

astrologiji, retrogradni Merkur se smatra vremenom kašnjenja, komunikacijskih problema i tehnoloških izazova. Tokom ovog perioda, može biti teško ostvariti jasnu komunikaciju sa drugim ljudima, a donosi probleme i sa tehnologijom i transportom.

Osim toga, retrogradni Merkur se obično povezuje sa situacijama iz prošlosti koje se ponovo pojavljuju, kao i sa problemima koji se mogu pojaviti iznenada i koji zahtevaju hitno rešavanje.

Međutim, neki astrolozi veruju da retrogradni Merkur nije nužno loš, već da može biti vreme za ponovno razmatranje, refleksiju i reevaluaciju situacija u životu. Takođe se može smatrati vremenom kada se unutrašnji procesi intenziviraju, pa se preporučuje da se fokusirate na lični razvoj i rast tokom ovog perioda.

U svakom slučaju, retrogradni Merkur je interesantno astrološko vreme koje mnogi ljudi prate i koje može uticati na različite aspekte našeg života.

Retrogradni Merkur najviće će uticati na Bikove, Vodolije, Lavove i Škorpije. Naravno, imaće snažan uticaj i na Blizance i Device jer im je to vladajuća planeta.

BIK

Retrogradni Merkur će udariti na vaše polje finansija ali i logično rasuđivanje. Zbog toga nije dobar momenat da ulažete ili pozajmljujete novac, jer će svakako sve kasniti. Ukoliko treba da realizujete važan projekat, imajte u vidu da ništa neće ići po planu.

VODOLIJA

Retrogradni Merkur donosi vam neprijatna iznenađenja u stanu. Mogući su kvarovi, neželjena rešenja ili papirologija koja kasni. Ukoliko planirate renoviranje doma, znajte da od 21. aprila nije dobar period.

LAV

Retrogradni Merkur donosi vam usporavnje ciljeva u karijeri. Imaćete velike ambicije, naročito oko dobijanja povišice, ali znajte da će sve to da se uspori. Nazadno kretanje Merkura donosi vam kašnjene uplata.

ŠKORPIJA

Ukoliko imate poslovno partnerstvo, znajte da će biti na testu u intervalu od 21. aprila do 15. maja. Ne treba da očekujete neki pomak. Ukoliko ste u braku, komunikacija će biti problem, a očekujte i povratak stare ljubavi. 

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare