RAZREŠENI FUNKCIONERI NEZAVISNOG SINDIKATA POLICIJE! Privremena mera Višeg suda 

Viši sud u Beogradu doneo je privremenu meru kojom se bivšim funkcionerima Nezavisnog sindikata policije oduzima legitimitet i zabranjuje rad unutar te organizacije!

Bivšem funkcioneru NSP Miloradu Milutinoviću oduzima se legitimitet i zabranjuje rad unutar te sindikalne organizacije, saopštilo je novo rukovodstvo ovog policijskog sindikata i dodalo: 

Legitimitet se oduzima i dosadašnjem generalnom sekretaru Igoru Stojadinoviću i licu ovlašćenom za finansije tog sindikata Nenadu Miloševiću„. 

Sa druge strane odlukom Višeg suda, legitimet za vođenje najvećeg policijskog sindikata u zemlji poverava se skupštinskoj većini te organizacije koju predstavlja Predsedništvo na čelu sa predsedavajućim Dejanom Stoiljkovićem.

Donošenjem ove presude pravni sistem u Srbiji još jednom je dokazao svoju nezavisnost i integritet u deljenju pravde. Odluka suda je doneta na osnovu svih do sada prikupljenih činjenica i dokaza. Ovom merom Nezavisni sindikat policije se konačno i formalno pravno, kao što je postulat svakoga demokratskog društva, vratio u radničke ruke“ piše u saopštenju koje potpisuje prvi čovek NSP Dejan Stoilković. 

Inače Nezavisni sindikat policije koji postoji preko 30 godina broji preko 16.000 članova što ga trenutno čini najvećim i jedinim reprezentativnim sindikatom u okviru MUP.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare