RONALDO ŠOKIRAO SVET! Kristijano izgubio živce, DAVIO rivala i pokazao nemoć! (VIDEO) 

Jedan od najboljih fudbalera svih vremena i as Al Nasra, Kristijano Ronaldo, napravio je nesportski potez o kojem bruji planeta.

Sve je prštalo u ligi Saudijske Arabije minule noći. Fudbaleri Al Nasra čija je najveća zvezda Portugalac Kristijano Ronaldo poraženi su od ekipe Al Hilala sa 2:0, a oba pogotka postigao je Odion Igalo, nekadašnji fudbaler Mančester junajteda.

O jednom potezu Ronalda se nakon meča priča mnogo više nego o samom duelu i rezultatu. Portugalac je uradio nešto što nije karakteristično za njega, a sudija verovatno samo zato što je Kristijano u pitanju nije odmah pokazao prstom na svlačionicu.

Nekadašnji as Sportinga, Real Madrida i Juventusa je u 55. minutu pri rezultatu 1:0 za protivnički tim bio i te kako nervozan i izrevoltiran dešavanjima na terenu, pa se odlučio da iskali bes na rivalu.

Tokom jednog duela sa fudbalerom Al Hilala reprezentativac Portugala je počeo da ga davi, uhvatio ga je u vrat i oborio, a sudija mu je dodelio samo žuti karton!?  
Uticalo je to i na njegov tim, pa je kazna za Al Nasr došla samo nekoliko minuta kasnije, kada je Igalo postigao i drugi gol.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare