POSLE REKLAMIRANJA FEJK PATIKA, DARA SE OPET IZBLAMIRALA: Slagala da vodi ceo tim saradnika u Rio, a na kraju povela samo NJEGA

Dara Bubamara nedavno je izjavila da će častiti svoje saradnike putovanjem u Rio de Žaneiro. Ipak, da li se u međuvremenu predomislila ili je slagala javnost ostaje da vidimo jer je na kraju na ovaj odmor krenula samo sa jednim saradnikom – svojim najboljim prijateljem frizerom.

dara bubamara
FOTO: PRINTSCREEN

Kako saznajemo od dobro obaveštenog izvora bliskom pevačici, nikome iz njenog tima nije jasno zašto je javno izjavila da će sve da ih časti putovanjem u Brazil. Njen frizer je na ovoj egzotičnoj destinaciji i fotografiše za društvene mreže, sa njom izlazi i u klubove i uživa, ali se i brine o njenoj nadogradnji koju čas stavlja, čas skida.

Podsetimo, Dara je nedavno izjavila da je odlučila da počasti svoje saradnike i otputuje sa njima u Brazil. Navodno, za ovaj odmor iskeširala je 25.000 evra.

Dara Bubamara
FOTO: PRINTSKRIN/INSTAGRAM

– Ide mi se u Rio de Žaneiro. Imam i pesmu „Idem u Rio“ ahaha. Razmišljala sam, jer sam premorena i mnogo radim i ludilo je… Ne znam više gde udaram. Onda sam odlučila da idem sa svojim timom da ih počastim u Riju. Vodim društvo.. Znaš ono… Imam, trošim, nikad nemam, zaradim (smeh) – rekla je tada Dara, a kada je tamo stigla, poručila je sledeće:

– Sve što zaradim ja i potrošim! Nikada mi nije bio problem da platim bilo šta, jer sve što imam delim. Volim kad moji prijatelji i saradnici sa mnom uživaju.Svi smo opterećeni poslom, imamo ludački tempo rada, pa smo zaslužili da odemo na ovakav jedan odmor. Uživamo u Riju od momenta kada smo sleteli, a u Srbiju se vraćamo za desetak dana – pohvalila se Dara, ali je zaboravila da napomene da je sa njom uživao samo jedan saradnik, sa kojim je Kurir uslikao i na aerodromu, a ne ceo tim, kako se pohvalila prošlog meseca.

Dara Bubamara
FOTO: PRINTSKRIN/INSTAGRAM

UDARBA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare