Danijela osuđena zbog šverca kokaina: Drogom finansirala skup život, saobraćajni prekršaj joj došao glave

Danijela Staford (29) iz Velike Britanije osuđena je na sedam i po godina zatvora zbog dilovanja droge.

Ona je zahvaljujući prodaji kokaina i marihuane uspela da finansira luksuzan život. Ova diplomirana inženjerka uspela je da kupi još jednu kuću koju je počela da izdaje, a često se na društvenim mrežama hvalila skupim satovima, brendiranim torbama i skupim automobilima.

Njen „savršeni“ svet se srušio kada ju je saobraćajna policija zaustavila zbog brze vožnje. Kada je policija prišla njenom sivom Audiju osetili su jak miris droge. Policajci su joj zatim tokom pretresa torbice pronašli dve kesice krek kokaina.

Ona je odmah uhapšena, a kada su je policajci prilikom ispitivanja pitali da li kod sebe ima još paketića, postala je vrlo nervozna.

U policiji je ispričala da joj je mladić iz Liverpula, koji je boravio kod nje, javio da je ostavio nešto u njenom stanu. Kada je stigla kući shvatila je da je u pitanju veća količina kanabisa, a kada ju je on navodno zamolio da mu to odnese, ona se jako unervozila.

Tokom pretresa njene kuće pronađena je veća količina droge i novca. Zaplenjene su i luksuzne tašne marke „Luj Viton“, kao i devet satova, piše The Sun.

Detaljnim pregledom njenih bankovnih računa utvrđeno je da je Danijela sigurno imala dodatan izvor prihoda, budući da od svoje inženjerske plate nije mogla da priušti sav luksuz u kom je živela.

Iako je u početku negirala krivicu, ona je tokom suđenja promenila priču i priznala krivicu po četiri tačke optužnice.

„Vi ste obrazovana mlada žena koja je u nekom trenutku 2017. godine skrenula s pravog puta i počela da diluje drogu“, rekao je sudija tokom suđenja.

Danijela je kasnije ispričala da je njen udeo u poslu bio mali i da je sve uglavnom išlo preko mladića iz Liverpula.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare