NAJTAČNIJI NEDELJNI HOROSKOP OD 17. DO 24. APRILA! Kreće RETROGRADNI Merkur – Ovnovi u HAOSU, Rakovi ne treba da rasipaju ENERGIJU, a evo kome se vraća STARA LJUBAV 

Nedelja koja je pred nama je važna jer nam stiže retrogradni Merkur 21. aprila, a dan pre toga imamo pomračenje Sunca u Ovnu i mlad Mesec. Sve pregovore treba da završavate do 21. aprila, jer će iza toga sve biti usporeno. Pogrešno razumevanje, komplikacije u saobraćaju, papirologija koja kasni, odlaganje realizacije planova – sve su to manifestacije retrogradnog Mekrura.

OVAN

Posao  – Mars u Raku ukazuje da ste rastrzani između porodičnih problema i posla. Zbog toga burno reagujete na sve što vam se dešava, pa ne uspevate da se fokusirate na posao. Merkur kreće retrogradno 21. aprila, tako da završavajte bitne stvari za posao do tog datuma. Od kraja nedelje na poslu dolazi do odlaganja planova. Pomračenje Sunca u vašem znaku 20. aprila donosi vam velike promene na svim poljima.

Ljubav – Venera u Blizancima donosi vam puno pogrešnih reči u odnosu sa osobom do koje vam je stalo. To znači da ćete voditi prazne razgovore koji ne vode nigde, a ništa nećete rešiti na taj način. Ukoliko ste slobodni, ulazite u fazu kada će vam prijati dopisivanje.

Zdravlje – Osetljiv stomak.

BIK

Posao  – Venera jeste u drugom polju i novac vam je prioritet u narednom periodu. Međutim njen aspekat sa Saturnom vam ne dozvoljava da se obogatite, tako da imate prevelika očekivanja u odnosu na jedan poslovni projekat. Verovatno očekujete da ćete dobiti veći novac koji neće stići. Bićete u pregovorima da radite jedan paralelni poslovni projekat, ali će mnogo toga ostati na praznim rečima. 

Ljubav – Mars u Raku ukazuje da vaš partner ima porodične probleme. Ukoliko ste u braku imaćete ozbiljne razgovore o stanu i rodbini. Slobodni Bikovi će flertovati preko poruka, ali će mnogi dogovori ostati samo na rečima.

Zdravlje – Slabija cirkulacija.

BLIZNACI

Posao – Pred vama je nedelja u kojoj Merkur kreće retrogradno i to 21. aprila, tako da treba da se pripremite za haotičan period u kojem ništa neće ići po planu. Iskoristite dane kada Merkur ne ide nazad da završite obaveze, koje će se kasnije prolongirati do 15. maja. Pomračenje Sunca u vašem znaku 20. aprila donosi vam velike promene na svim poljima.

Ljubav – Venera uz vašem znaku donosi pojačane strasti, flert i mogućnost zaljubljivanja. Kod vas proleće zvanično počinje ulaskom Venere u vaš znak jer ćete želeti da uplovite u novu romansu. Prijaće vam sve što je novo i zanimljivo. Bićete neodoljivi za osobe suprotnog pola.

Zdralje – Psihosomatski problemi.

RAK

Posao – Mars u vašem znaku donosi vam nalet energije, ali treba da vodite računa da se ne preforsirate kada su u pitanju ambicije u karijeri. Bićete iscrpljeni što ćete većinu energije ulagati u posao . Drugi deo sedmice pogoduje finansijama, ali ne i pregovorima. Retrogradni Merkur kreće 21. aprila i doneće vam haos u komunikaciji, tako da se ne nadajte da ćete olako završiti papirologiju od tog datuma.

Ljubav – Pod uticajem Marsa imate razne promene raspoloženja, ali ste skloni tajnim vezama. Privlačne su vam osobe koje žele da komuniciraju sa vama o emocijama, a da to na neki način ostane skriveno od javnosti. Moguće je da imate tajnu simpatiju.

Zdravlje – Slabije.

LAV

Posao – Sunce se bliži ka Biku, pa će posao biti najvažnije polje u vašem životu u narednom periodu. Slede vam velike promene, a treba da se čuvate retrogradnog Merkura kada je novac u pitanju. Bilo bi dobro da naplatite novac do 21. aprila, jer će iza tog datuma krenuti da kasni. I dalje je povoljan period za putovanja.

Ljubav – Venera ulazi u Blizance, pa ćete baciti oko na nekoga ko vam je dugo bio prijatelj. Ujedno će vam prijateljska podrška biti najvažnija u narednom periodu. Uz lepu komunikaciju jedno prijateljstvo lako može da se pretvori u ljubav.

Zdravlje – Bolovi u grlu.

DEVICA

Posao – Retrogradni Merkur usporiće vaše planove za putovanja, ali i realizaciju nekih planova. Ukoliko ste planirali da usavršite znanje o poslu koji imate, to će sigurno da se prolongira. Venera u Blizancima donosi vam više kretaivnog rada, ali ćete biti rasejani i biće vam teško da se koncentrišete na obaveze.

Ljubav – Venera u desetom polju donosi vam flert preko posla. To je neko ko je veoma uspešan u svom poslu, a zaintrigiraće vas svojim smislom za humor. To je neko ko je komunikativan i mladolik. Ukoliko imate stalnu vezu ili brak problema u komunikaciji će svakako biti.

Zdravlje – Slabije.

VAGA

Posao – Venera u Blizancima pomera vaš fokus ka saradnji sa inostranstvom, ali i sudskim procesima. Ukoliko imate proces koji je u toku, možete u narednom periodu da očekujete vesti. Retrogradni Merkur će itekako usporiti finansijsku realizaciju, tako da imajte u vidu da će mnogi planovi morati da sačekaju sredinu maja meseca.

Ljubav – Mars u Raku donosi vam puno turbulencija na emotivnom planu. Osoba do koje vam je stalo ima poslovne probleme zbog kojih je opterećena. Ukoliko imate mogućnosti, možete da otputujete sa osobom do koje vam je stalo. Promena ambijenta bi mogla da bude pravo rešenje za vas.

Zdravlje – Dobro.

ŠKORPIJA

Posao – Zbog Marsa u Raku emotivno doživljavate sve što vam se dešava. Prolazite kroz proces naglih promena zbog koji se na poslu situacija menja iz dana u dan. Vaša očekivanja neće biti realizovana u narednomm periodu jer 21. aprila kreće retrogradni Merkur koji će pokvariti mnoge planove. Moguća je nova poslovna ponuda koja će više odgovarati vašem senzibilitetu.

Ljubav – Venera je u Blizancima, pa počinje flert preko poruka. To može da bude neko ko vas zasmejava ili želi da ostvari dublju komunikaciju. Venera u Blizancima može da vam donese i flert sa dve osobe odjednom. U svakom slučaju vaš ljubavni život postaje uzbudljiviji.

Zdravlje – Bolovi u stomaku.

STRELAC

Posao – Venera je u Blizancima, pa ste na poslu rastrzani između dve ideje ili više pooslovnih opcija. Nije isključeno da ćete dobiti priliku da dobijete novi posao, a da nećete moći da se odlučite. Merkur u aspektu sa Uranom može da vam donese brzinsku promenu posla koja bi i vas mogla da iznenadi. Pred vama je nedelja sa velikim promenama.

Ljubav – Merkur kreće retrogradno 21. aprila, što znači da ćete imati povratak osoba iz prošlosti. Neko sa kim imate nejasan odnos će se vratiti u vaš život. Moguće je obnavljanje stare romanse ali u kratkom intervalu jer jer kada Merkur krene napred 15. maja možete da pomislite da je to bila pogrešna odluka. 

Zdravlje – Slabije.

JARAC

Posao – Treba da se pripremite za retrogradni Merkur 21. aprila, jer će situacija na poslu od tog momenta biti konfuzna. Ukoliko planirate da menjate posao, znajte da će vesti o pregovorima da se prolongiraju, pa rokovi svakakao neće biti ispoštovani. Imajte u vidu da do 14. maja sve stoji u mestu, pa ćete morati da se prilagodite periodu u kojem se poslovni planovi odlažu.

Ljubav – Mars u Raku vam ne prija, jer ukoliko imate partnera, primećujete da su rasprave učestalije. Mars u Raku donosi vam veće kritike od starne partnera, ali i potrebu voljene osobe da više utiče na vas. Venera u Blizancima može da vam donese dopisivanje sa osobom sa posla, ali kratkotrajno.

Zdravlje – Slabije.

VODOLIJA

Posao – Naglašeno polje komunikacija donosi vam puno poziva i razgovora. Moguće je da se odlučite za kraće putovanje. Ukoliko pregovarate o poslu, znajte da će od 21. aprila sa retrogradnim Merkurom sve da se odloži. Nije dobra nedelja za rešavanje pitanja nasledstva.

Ljubav – Sa partnerom od kraja nedelje ulazite u fazu kada će vam više prijati kućna atmosfera. Venera u Blizancima donosi vam i novi flert jer ćete imati poznanstvo na mestu javnog tipa. Imaćete puno poziva za zabave u narednom periodu, a najbolje ćete se osećati kod kuće.

Zdravlje – Dobro.

RIBE

Posao – Saturn u vašem znaku polako ali sigurno menja vašu kompletnu sudbinu. To nagoveštava velike promene kako na poslu, tako na svim poljima. Nedelja koja dolazi je važna za razgovore, ali kada se tome priključi retrogradni Merkur 21. aprila znajte da će planovi da se odlažu za maj.

Ljubav – Merkur kreće nazad, pa očekujte pozive iz prošlosti. Neko sa kim ste nekada nešto emtoivno imali poželeće da se vrati u vaš život. To nije najpametnija odluka, ali ćete svakako biti u velikoj dilemi. Stara ljubav će ponovo zakucati na vaša vrata. 

Zdravlje – Lošije.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare