DECE NIKAD DOSTA, VOLELA BIH DA DOBIJEM ĆERKU!

Ana Korać je otvorila vrata svog doma i pokazala ekipi Informera kako proslavlja prvi Vaskrs sa dvomesečnim sinom! Bivša rijaliti zvezda potpuno je promenila život i planira veliku porodicu.
Stara

 Vaskrs ove godine ima veću draž jer je tu i najmlađi i najvoljeniji član porodice, moj sin. Volela bih da imam veliku porodicu sa mnogo dece, ali polako, o tom – potom. Uživam i trudim se da se maksimalno posvetim sinu, a sve ostalo kako Bog da… – kaže Ana i dodaje da bi volela da ima petoro dece:
– Znate kako kažu, dece i novca nikada dosta! Lepo sam se privikla na dečaka, ma presrećna sam što imam sina! On je moj mezimac. Volela bih da drugo dete bude devojčica, pa da je oblačim, sređujem, da nas dve budemo prave drugarice. Nemam boljeg prijatelja od moje majke, pa bih zato volela da imam devojčicu, ali kako god da bude, radovaću se!

Koraćeva priča da ima pomoć oko čuvanja sina i da se uplašila kad je prvi put trebalo da kupa bebu:

– Imala sam strah da ga ne povredim, da mi ne ispadne, ali sam se brzo oslobodila i sad nam je kupanje omiljena zabava. Imam ženu koja mi pomaže oko svega, tu su i bake, ali trudim se da obaveze oko sina u najvećoj meri sama završavam. Biti majka je najlepše na svetu. U pravom trenutku sam se ostvarila kao roditelj. Nema ništa lepše od dečjeg osmeha. Ništa mi nije teško, naprotiv, uživam u svemu. Nekako mi brzo prolazi vreme i prebrzo raste, već je pravi dečak…

Nedostaje joj tata

Ana je pred prvi Vaskrs sa sinom ofarbala jaja.

– U petak smo farbali jaja, a dan pre smo dekorisali kuću. Veliku pažnju pridajem tome da dom ukrasim u vaskršnjem duhu, kao i da svu svoju maštovitost upotrebim kako bih uskršnja jaja ukrasila što lepše. Nedelja nam je rezervisana za takmičenje u kucanju jajima, porodični ručak i uživanje i maženje najmlađeg člana porodice. Do sada smo se uvek okupljali kod bake i deke u Ivanjici, ali od ove godine ja preuzimam ulogu domaćice, tako da će porodično okupljanje za praznike biti u mom domu. Imam svoju porodicu i sve je drugačije… Najviše mi nedostaje tata, sve bih dala da je i on sada s nama. Znam da bi bio presrećan sa unukom. Osećam da je tu uz nas… – završava priču.

Vratila sam staru kilažu

Ana Korać je uspela da vrati staru kilažu odmah posle porođaja:

– Pravi sam vojnik kada je fizički izgled u pitanju. Vodim računa jer pazim šta jedem, treniram i redovno spavam. Čim beba spava, odmaram i ja. To je tajna dobrog izgleda. Obično tokom praznika dozvolim sebi da nabacim koji kilogram, ali kreće lepo vreme i šetnja po prirodi i vrlo brzo ću doći na pretprazničnu kilažu.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare