PATOLOŠKI LAŽOV KOJI NE BIRA SREDSTVA I NAČINE DA DOSPE U JAVNOST! Od „Uđi mi duboko“ preko rijalitiji zvezde do očajnice željne pažnje 

Slađana Petrušić lažirala je svoju smrt, zbog čega je izazvala pravi gnev u javnosti, a malo ko se seća kako je izgledao starletim početak skandalozne karijere, kao i šta je sve radila da bi dospela u medije.

Naime, na profilima ove starlete se prvobitno pojavila vest u kojoj su njeni članovi porodice saopštili kako je ona preminula, rekavši da je otišla na neko bolje mesto. Ubrzo nakon toga, oglasili su se Milomir Marić, Vesna Rivas, kao i Neven Ciganović, iznoseći informacije o Slađani za koje javnost nije znala u tom momentu. Nakon što se pogrejala sumnja da je smrt lažirana, u javnost dospeva izjava njene sestre, koja smatra da je ovo sve jedna velika izmišljotina i Slađanina bolesna ideja. Kao vrhunac cele u tom momentu već morbidne situacije, na portal „infomedia.hr“, na kojem inače pomenuta starleta radi, pojavljuje se klip u kojem ona saopštava kako je vaskrsla i da je cela ova farsa samo njen bes prema medijima koji je nazivaju „starletom“, a ujedno i javni udar na iste.

Slađana izmislila smrt jer su je zvali starletom.

U samo nekoliko sati, starleta Slađana je uspela da izazove masovni gnev javnosti zbog načina na koji se poigrala, pokušavši sebe da „vaskrsne“ od svih dela koja je učinila u prošlosti, a za koja se, nema sumnje sigurno sada kaje, prenosu Informer.

„Uđi mi duboko“

Rani radovi Slađane Petrušić nisu bili baš pohvalni, kao ni celokupna situacija u koju je trenutno dovela sebe. Pesma po kojoj je ova starleta postala poznata je „Uđi mu doboko“, koja je izazvala pravi šok u javnosti u periodu kada je izašla, ali to je samo jedan u nizu skandala u burnoj Slađinoj biografiji.

Rijaliti „Parovi“

Pre nego što je ušla u rijaliti „Parovi“, Slađana je punila novinske stupce učestvovanjem u emisiji „Noćna mora“, koju je vodio pokojni Željko Malnar. 

Vrhunac svoje skandal karijere, Slađana je postigla takmičenjem u „Parovima“ davne 2015. godine. Ono po čemu će starleta ostati upamćena u rijalitiju jeste tuča sa Jelenom Golubović, prilikom koje je rediteljku prvo udarila flašom po glavi, a potom je nastavila da je tuče pesnicama, nakon čega je od strane produkcije kažnjena sa 2.000 evra i 48 sati u izolaciji.

Sledeći okršaj imala je sa Erom Ojdanićem, prilikom kojeg je nabila pevaču bananu u lice i zamazala mu celu facu, dok je on pokušavao na sve načine da se odbrani. 

Vesna Rivas bila je isto na meti ove starlete. Naime, ona je prvo polila vodom, a potom počupala za kosnu i udarila Vesnu Rivas. Petrušićeva je bila toliko agresivna da je obezbeđenje moralo da uleti kako bi je odvojilo od Vesne, a odmah nakon toga su je odveli u izolaciju. Posle izvesnog vremena nakon ovog incidenta, Slađana je opet udarila na Rivas, tako što ju je polila prvo vrelom kafom, a onda je gađala i plastičnom čašom. 

Sukob je imala i sa Gatozom kojeg je udarala po glavi.

Ovo je samo jedan deo onoga što je starleta radila u pomenutom rijalitiju, jer je sve teško pobrojati, pošto su se skandali ređali svakodnevno.

Infarkt

Slađana se 2019. povukla sa malih ekrana, a kako je putem svog Instagram profila tada objavila, razlog toga je što je navodno doživela infarkt, zbog čega mora da obavi detalje lekarske nalaze. 

– Razlog što me nema ovih dana na Happy TV-u je… tihi infarkt koji sam na nogama preživela… došao i video da nemam srce pa otišao. U životu nisam popila kap alkohola, ne pušim, ne pijem, ne drogiram se, ne jedem masno… bavim se sportom… Kaže čika doktor da moram na sve te neke pretrage… – napisala je Petrušićeva svojevremno.

Nakon celodnevnog medijskog skandala, pojedini dovode u pitanje da je i ovo izlažirala zarad medijske pažnje, kao i ovo danas što je uradila. 

Samoubistvo

Slađana Petrušić lažirala je samoubistvo nakon što je izbačena iz rijalitija.

Naime, ona je u izolaciji polomila bokal sa vodom, pa sebi prerezala vene, nakon čega ju je produkcije momentalno izbacila iz rijalitija. U naletu besa, starleta je izjavila da će dići ruku na sebe, ukoliko je produkcija vrati u šou. 

– Išamaraću Milomira Marića kad ga budem srela! Ako me teraju da se vratim u vilu, zaklaću se pred kamerama – vikala je Slađa kada su je iz bolnice pustili na kućno lečenje, prenosi Informer.

Prelom noge

Pre cele frke o lažnoj smrti, Slađana je pre dva dana na svom Instagram profilu objavila fotografije krvave noge i noge u gipsu, i tom prilikom je otkrila da se povredila dok je radila izazov na Tik Toku.

– Nikad nisam lagala. Otišle su noge i svašta nešto. Inače za ubuduće… pa valjda me toliko poznajete i znate da nikad ne cvilim. To što vam nisam odmah sve rekla, to je jer me doktori svako malo z**ebavaju. J**em ti Tik Tok izazove! – napisala je Slađa.

Slađana Petrušić prelom noge

Međutim, fotografija koju je objavila na svom nalogu nalazi se na portalu „nottinghampost“, a ta ista fotografija je tamo objavljena još u junu 2022. godine, a sada je svima jasno da je ona sve to lažirala. 

Inače, na pomenutom portalu, sa tom istom fotografijom, piše da je devetnaestogodišnja devojka imala operaciju nakon sudara u gradu u Engleskoj.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare