U TOKU POTRAGA ZA NENADOM KALUĐEROVIĆEM: Postao poznat kao „heroj sa Cetinja, sad na meti Specijalnog policijskog odeljenja i PTJ

Pripadnici Specijalnog policijskog odeljenja (SPO) i Protivterorističke jedinice (PTJ) tragaju za Cetinjaninom Nenadom Nenom Kaluđerovićem, rečeno je Vijestima.

Danas se u više crnogorskih gradova sprovodi policijska akcija. Prema saznanjima Vijesti,pripadnici Specijalnog policijskog odjeljenja u akciju su krenuli jutros u 4 sata, a dva sata kasnije počela su hapšenja u Budvi, Cetinju i Podgorici.

Specijalni tužilac i portparol Specijalnog državnog tužilaštva, Vukas Radonjić, kazao je da se po nalogu SDT-a jutros sprovode aktivnosti u dve odvojene akcije. U jednoj od tih akcija uhapšen je predsednik Opštine Budva Milo Božović.

Nenad Kaluđerović
foto: printscreen Instagram pg_forass

Kaluđerović je godinama punio novinske stupce rezervisane za crnu hroniku.

Podsetimo, Kaluđerović je javnosti poznat kao „heroj sa Cetinja“, nakon što je prošle godine ispalio smrtonosni metak u cetinjskog masovnog ubicu Vuka Borilovića.

Zločin koji je potresao Cetinje, Crnu Goru, ali i ceo region, podsetimo, dogodio se 12. avgusta, kada je Vuk Borilović krenuo u krvavi pohod u kom je prvo ubio svoje podstanare Natašu Pejović Martinović (35) i njena dva sina, a potom i njihovog kuma Milana Mitrovića (37), zatim svog ujaka Gorana Đurišića (54), a onda i komšije Rajka (56), Dimitrija (81) i Danicu Drecun (74), a na kraju Danijelu (51) i njenu sestru Aleksandru Radunović (52).

Borilović, inače, kobnog dana nije hteo da se preda, pa je u njega pucala policija, kao i komšija Nenad Neno Kaluđerović, ali čiji je metak bio koban po njega još nije utvrđeno.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare