„PLAŠIM SE ZA ŽIVOT SVOJE ĆERKE“ Oglasila se žena ubice devojčice iz Ripnja: „Pljunula bih ga kada bi ga videla, kako nije pomislio da ona može ćerka da mu bude?“

– Plašim se krvne osvete. Kako nije pomislio da ta devojčica može ćerka da mu bude? Išle su zajedno u odeljenje, od predškolskog se druže. Ne znam šta mu je bilo u glavi da napravi tako svirep zločin – priča za „Blic“ Milica I, venčana supruga Stojana Ilića (38) iz Ripnja koji je osumnjičen da je silovao pa ubio devojčicu N.P. (15), a potom nožem ranio njenu babu, majku i ujaka.

„Mislio je da ga je neko omađijao“

– Pričao je stalno o vradžbinama i crnim magijama. Mene to nikada nije zanimalo, ne verujem u to ali on je mislio da ga je neko omađijao. Stvarno ne znam šta se tu desilo. Nije bilo nikakvih naznaka za ovako stravičan zločin. Ja da sam posumnjala da ovako nešto može da se dogodi, odmah bih obavestila devojčicinu porodicu. Rekla bih im da se sklone, ali nažalost nije bilo nikakvih znakova – priča očajna Milica.

Ističe i da ona i Stojan nisu zajedno već 12 godina, ali da joj on nikada nije dao razvod.

– Ne da mi razvod godinama unazad, verujte mi da ne znam zašto. Ništa time nije postigao, samo eto taj papir koji ničemu ne služi. Mi smo živeli zajedno četiri godine, mislila sam da ga poznajem. Ali nikada ništa nisam primetila, to je i najtužnije od svega – dodaje naša sagovornica.

Plašim se za život svog deteta

Napominje i da se sada plaši za život svoje ćerke.

– Kako je mogao da uradi ovo, njegovo dete sada može da ispašta. Ne plašim se za svoj život, već život svog deteta. Strepimo, plašimo se krvne osvete. Saosećam se sa porodicom ubijene devojčice, ali nas dve nismo ništa krive – kaže Milica.

Kako kaže, ne može da poveruje da Stojan ni u jednom trenutku nije pomislio na svoju ćerku.

– Ne možemo na ulicu da izađemo. Pljunula bih ga kada bi ga videla. On je za mene sada, poremećen čovek – dodaje ona.

Podsetimo, , u Stojanov automobil su juče ušli N. P. i njen stariji brat kako bi ih on odvezao do prodavnice da kupe baterije. Navodno, nakon što je brat tinejdžerke izašao iz kola on se zaputio ka šumi gde je nesrećnu devojčicu, kako se sumnja, silovao pa ubio.

Nakon toga, Stojan je, kako se sumnja, ušao u kuću devojčice gde je nasrnuo na njenu porodicu.

Majka i baba su zadobile teške telesne povrede, dok je ujak zadobio lake.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare