NE ZNAM DA LI ĆEMO IGRATI, NIKO NAS NIŠTA NIJE PITAO! Direktor Čukaričkog se oglasio posle HAOSA na Brdu: ZAŠTO ODMAH SUTRA?!

Sportski direktor Čukaričkog, Vladimir Matijašević, rekao je da ne zna zbog čega je tačno došlo do prekida utakmice protiv Partizana.

Duel „brđana“ i crno-belih na Banovom brdu, podsetimo, prekinut je nekoliko puta pre nego što je i definitivno odlučeno da se neće nastaviti u utorak.

– Nemam nikakav poseban komentar, nas niko ništa nije pitao. Iskreno, ako mene pitate ja ne razumem zašto je tribina isrpažnjena, a zatim je meč prekinut. To je odluka sudije, mi tu ništa nismo mogli – rekao je Matijašević za „Informer“ i nastavi:

– Ja sam sportski direktor, ja o tome ne odlučujem. O tome će odlučiti vlasnik kluba, sve ćemo saznati. Iskreno, ja ne vidim razlog zašto bi se meč igrao sutra, kako će to sve psihološki uticati na igrače oba tima. Ja bih razumeo da se igra za 10 dana, ali zašto odmah sutra – jasan je sportski direktor Čukaričkog.

Poručio je i da ne očekuje da će biti sankcija zbog ponašanja navijača Partizana koji su ubacivali baklje i stolice na teren.

– Ma ništa, kakve sankcije. U zadnjih nekoliko godina svašta se dešavalo, ipak mislim da je ovo kap koja je prelila čašu, ali ne očekujem da će neko biti kažnjen zbog ovoga, a to što se danas desilo je strašno. Nakon utakmice, pogledao sam dosta snimaka, to je užasan prizor.

Utakmici, odnosno delu utakmice koji je odigran, prisustvovao je i selektor reprezentacije Srbije, Dragan Stojković Piksi.

– Žao mi je što je morao sve ovo da vidi, ne samo on, već i ostali gledaoci i deca koja su došla da uživaju u meču – istakao je Vladimir Matijašević.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare