PUNO KOŠTA, AL’ ZAMALO! Dara Bubamara reklamira FEJK patike: Pevačica BEZ BLAMA učestvuje u PREVARI na Instagramu!

Dara Bubamara rešila je da počne da zarađuje od reklamiranja na Instagramu i to ne bilo ništa čudno da na svom profilu ne promoviše profil koji prodaje fejk patike „jizi“ („yeezy“).

Pevačica, koja se često hvali da na njoj sve „puno košta“, rešila je da učestvuje u prevari sa osobama koje stoje iza jednog profila, pa je svojim pratiocima preporučila da kupe patike koje je dizajnirao slavni američki reper i dizajner Kanje Vest. Inače, ove patike su svuda rasprodate i od prošle godine se više ne proizvode, jer je „Adidas“ raskinuo saradnju s bivšim suprugom rijaliti zvezde Kim Kardašijan, piše Kurir.

– Vrh patike i dobre cene – napisala je Bubamara uz sliku profila koji prodaje lažnjake.

Naime, dobri poznavaoci brenda „jizi“ („yeezy“) su i na prvi pogled uočili da je reč o lošoj kopiji jednog od najpopularnijih modela ove modne marke, a njihova cena preko ovog profila je dosta skuplja i od samog originala, te se može reći da je u pitanju čista prevara.

Mi smo pokušali da kontaktiramo s Darom, ali nam se ona nije javljala na poznati broj telefona.

Podsetimo, ovo nije prvi put da je pevačica dovedena u vezu s fejk garderobom. Ona je tako pre nekoliko godina morala u Cirihu da plati kaznu od 5.000 franaka jer je nosila lažne „luj viton“ kofere, pa je svoju garderobu morala da prebaci u najlon kese, pošto su joj lažni koferi odmah oduzeti.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare