Novak na spisku učesnika VELIKOG TURNIRA: Đokoviću neće biti lako da odbrani titulu

Najbolji teniser planete Novak Đoković u utorak startuje takmičenje na mastersu u Monte Karlu, a dan uoči njegovog prvog meča na turniru u Kneževini objavljena je lista učesnika za masters u Rimu.

Đoković će u „večnom gradu“ brani trofej osvojen prošle godine, kada je u finalnom meču savladao grčkog tenisera Stefanosa Cicipasa, a ovogidišnje izdanje prestužnog turnira dočekaće kao prvi nosilac.

Pored Novaka na listi učesnika je i pomenuti Cicipas kao treći nosilac, a između njih dvojica pozicionirao se drugi reket sveta Karlos Alkaras, piše Sportal.

Od najzvučnijih imena dalje slede Kasper Rud, Danil Medvedev, Andrej Rubljov, Feliks Ože-Alijasim, Janik Siner, Holger Rune, Tejlor Fric, Frensis Tajfo, Hubert Hurkač, Kameron Nori, te Rafael Nadal koji je uoči turnira u italijanskoj prestonici na tek 15. mestu ATP liste, odnosno Aleksandar Zverev…

Od srpski tenisera u Rimu ćemo gledati i Miomira Kecmanovića, Lasla Đerea i Dušana Lajovića koji su se našli među 72 imena sa zvanične liste učesnika.

Masters u glavnog gratu Italije na programu je od 10. do 21. maja.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare